Lifestyle

Scarlett Johansson: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η ηθοποιός

Scarlett Johansson: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η ηθοποιός
Scarlett Johansson: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της είναι η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει την Black Widow.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Scarlett Johansson. Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη η ταινία Black Widow, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει ξανά σε αυτό το ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Page Six αναφέρει ότι η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και μάλιστα φήμες λένε ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Scarlett αναμένεται να γεννήσει σύντομα

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Widow» έχει ακόμη μια κόρη 6 ετών από τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac ενώ αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί με τον τωρινό της σύζυγο, Colin Jost, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη.

«Η Scarlett αναμένεται να γεννήσει σύντομα. Εκείνη και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι. Είναι έγκυος, αλλά θέλει να το κρατήσει σε χαμηλούς τόνους». Η 36χρονη σταρ των «Avengers» έχει κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και δεν εμφανίστηκε σε πολλά events αφιερωμένα στην ταινία «Black Widow», γεγονός που σχολιάστηκε.  Στο «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, όπου εμφανίστηκε για να προωθήσει την ταινία της, συνδέθηκε μέσω Zoom και η παραγωγή κράτησε το πλάνο μόνο στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Στις αίθουσες η Black Widow

Ενόψει της πρεμιέρας της «Black Widow» τον Ιούλιο, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο κλιπ με απόσπασμα από τη σόλο περιπέτεια της Natasha Romanoff, η οποία αναμένεται να αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν της. Σε αυτό η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) μαζί με την Yelena Belova της Φλόρενς Πιου (Florence Pugh) βρίσκονται στο κατώφλι του Taskmaster, που τις καταδιώκει μανιωδώς σε μια σκηνή που κόβει την ανάσα.

Η υπερηρωική περιπέτεια της Κέιτ Σόρτλαντ με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον διαδραματίζεται στο χρονικό κενό των δύο ετών ανάμεσα στα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος» και του «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» της σειράς των Avengers. Η Νατάσα Ρομανόφ ή αλλιώς Μαύρη Χήρα πηγαίνει στη Βουδαπέστη καθώς την κυνηγά η αμερικανική κυβέρνηση. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τον διαβολικό «Taskmaster».

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: David Harbour ως Red Guardian, Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και οι O-T Fagbenle, William Hurt και Ray Winstone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Cate Shortland γνωστή για τη δουλειά της στα «Lore» και «Berlin Syndrome», σε σενάριο του Eric Pearson.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments