Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Εννιά προσλήψεις στο δήμο Παπάγου Χολαργού

Θέσεις εργασίας: Εννιά προσλήψεις στο δήμο Παπάγου Χολαργού
Θέσεις εργασίας: Την πρόσληψη εννέα υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Παπάγου Χολαργού. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας από 14/7 έως 13/9/2021.

Την πρόσληψη εννέα υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Παπάγου Χολαργού. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας από 14/7 έως 13/9/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (1 θέση) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (8 θέσεις).

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Οδηγών Γ κατηγορίας
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Γενικά προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Να έχουν ηλικία από 18 έως 65ετών.
  • Να  έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/07
  • Να μην έχουν απολυθεί από άλλη θέση για πειθαρχικούς λόγους

Υποβολή δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας: 1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων αστυνομικής ταυτότητας. 2. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (πρόσφατης έκδοσης). 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (πρόσφατης έκδοσης). 4. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος του Ν. 3584/07, 5. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι: δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, περί ποινικής καταδίκης, στερητικής ή επικουρικής δικαστικής συμπαράστασης, 6. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναγράφουν αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεως έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ως εποχιακοί εργαζόμενοι ή όχι. (Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την ακριβή χρονική διάρκεια, έναρξη – λήξη).

Υποβολή Αιτήσεων

Οι  ενδιαφερόμενοι καλούνται από 6 Ιουλίου έως και 9 Ιουλίου 2021 και ώρα 14.30,να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments