Video

Kristina Lisina: Σοκαριστικό βίντεο με τον θάνατο της πορνοστάρ

Kristina Lisina: Σοκαριστικό βίντεο με τον θάνατο της πορνοστάρ
Kristina Lisina: Πέπλο μυστηρίου πάνω από τον μυστηριώδη θάνατο της 29χρονης πορνοστάρ που άφησε τις τραπεζικές επιχειρήσεις για τις.. «ροζ» ταινίες.

Η Kristina Lisina έχασε τη ζωή της κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν βρέθηκε νεκρή, έπειτα από πτώση από τον 22ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη. Η γνωστή πορνοστάρ με το ψευδώνυμο Kris the Foxx είχε αφήσει την καριέρα της στις τραπεζικές επιχειρήσεις για να ασχοληθεί με τις.. ροζ ταινίες..

Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, με το East2West News να αναφέρει ότι το σώμα της βρέθηκε κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή στην περιοχή Νέφσκι και στο χέρι της κρατούσε ένα νόμισμα που έγραφε “Είσαι πάντα στην καρδιά μου”.

Κάμερα ασφαλείας φαίνεται να έχουν “πιάσει” τη Lisina να μπαίνει στο κτίριο τρώγοντας πατατάκια ενώ έχει απαθανατιστεί και το άψυχο σώμα της να κείτεται στο έδαφος έξω από το κτίριο.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τον φίλο της,  Ρουστάμ Μ, ο οποίος ζήτησε από τους “θαυμαστές” της να βοηθήσουν στην οργάνωση της κηδείας της αλλά και στην πληρωμή των σχετικών εξόδων.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun, ο θάνατος της 29χρονης η οποία «λαχταρούσε να αγαπηθεί», διερευνάται από την αστυνομία.

Η ίδια εμφανιζόταν σε ιστοσελίδες όπως το Pornhub, ενώ ήταν επίσης και στο OnlyFans. Το πτώμα της βρέθηκε κοντά σε ένα μεγάλου ύψους κτήριο στην περιοχή Νέφσκι, και στο χέρι της είχε ένα κέρμα που είχε πάνω του χαραγμένο «είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Το βίντεο δείχνει την Κριστίνα να ανεβαίνει σκαλοπάτια, τρώγοντας πατατάκια λίγο πριν την πτώση της. Μετά φαίνεται να μπαίνει στο κτήριο πριν πατήσει κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ, μέσα στο οποίο εισέρχεται.

Φίλοι της είπαν ότι ένιωθε μοναξιά και ήθελε να κάνει οικογένεια. Η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Komsomolets έγραψε πως ο θάνατός της διερευνάται από την αστυνομία και τη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments