Ελλάδα

Γλυκά Νερά: “Τα γυρίζει” ο πιλότος – Δεν τη σκότωσα εγώ

Γλυκά Νερά: “Τα γυρίζει” ο πιλότος – Δεν τη σκότωσα εγώ
Γλυκά Νερά: Συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις του ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με νεότερες εξελίξεις να έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο. Η τελευταία μεγάλη αποκάλυψη αφορούσε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του ζευγαριού για την οποία ο πιλότος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Γλυκά Νερά: «Δεν τη σκότωσα εγώ» – Το νέο εξοργιστικό σενάριο που εφηύρε ο 32χρονος πιλότος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πλέον έχει πάψει να εκπλήσσει τις αρχές καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ικανός για όλα. Ακόμα και για αυτό που κάνει τώρα στις φυλακές όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου αστυνομικού συντάκτη ο Αναγνωστόπουλος λέει στους συγκρατούμενους του ότι δεν γνωρίζει κανείς τι συνέβη τη μοιραία νύχτα κι ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την Καρολάιν. Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με το νέο του μύθευμα, κάποιοι άλλοι που ήθελαν να τον εκδικηθούν για θέματα… δουλειάς μπήκαν στο σπίτι εκείνο το βράδυ και σκότωσαν την Καρολάιν. Ασφαλώς ουδείς πιστεύει τις φαντασιώσεις του πιλότου, καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου. Η υπόθεση είναι δεμένη και οι έμπειροι αξιωματικοί γνωρίζουν με πάσα λεπτομέρεια πώς αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Η ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση

Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, πιλότου.

Γλυκά Νερά

Φαίνεται ότι ο 33χρονος είχε επαφές με άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, κάτι που όλα δείχνουν πως ενδεχομένως είχε μάθει η 20χρονη και γι’ αυτό θέλησε να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments