Lifestyle

Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε ποιους θα πάρει μαζί του στη βίλα του Ατζούν

Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε ποιους θα πάρει μαζί του στη βίλα του Ατζούν
Ηλίας Μπόγδανος: Ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε στην εκπομπή Love it ποιους από τους συμπαίκτες του θα πάρει μαζί του.

Το Survivor πλέον έχει τελειώσει με τον Σάκη Κατσούλη να έχει κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Ο Ηλίας Μπογδάνος πήρε την δεύτερη θέση στο ριάλιτι, ενώ καλεσμένος στην εκπομπή Love it, όπου αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι επιβίωσης, απάντησε σε διάφορες «καυτές» ερωτήσεις και μεταξύ άλλων δήλωσε θα πάει στην βίλα του Ατζούν Ιλιτζαλί με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αλλά και τον Σάκη Κατσούλη.

Ποιους θα πάρει στην βίλα του Ατζούν

«Στη βίλα του Ατζούν θα πάρω σίγουρα την Αλεξάνδρα, σίγουρα τον Σάκη και από εκεί και πέρα όποιος θέλει από τους Amigos είναι ευπρόσδεκτος. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν στο τέλος, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο εκεί πέρα. Η στάση του Ασημακόπουλου δικαιολογείται γιατί εκεί πέρα χάνουμε όλοι το μυαλό μας. Με στενοχώρησε αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ηλίας Μπόγδανος: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε από το παιχνίδι

Ο Ηλίας Μπόγδανος, μπήκε στο παιχνίδι στις 31 Ιανουαρίου και ενσωματώθηκε στην κόκκινη ομάδα, όπου εκτός από ιδιαίτερα αγαπητός ήταν και ο πιο δυνατός της παίκτης. Ο frontman και τραγουδιστής των INCO είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να λαμβάνει 4.000 ευρώ ανά εβδομάδα, ένα ποσό που έμπαινε στην τσέπη του από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, όταν και ολοκληρώθηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, κατάφερε συνολικά να αποσπάσει πάνω από 84.000 ευρώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments