Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το νέο λουκ του Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Το νέο λουκ του Πασχαλάκη
ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις με το νέο look του Αλέξανδρου Πασχαλάκη να κλέβει την παράσταση.

Ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία των παικτών για την νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν εκείνος που κατάφερε να κλέψει την παράσταση, καθώς για άλλη μία φορά πρωτοτύπησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκλεψε την παράσταση ελέω της «ιδιαίτερης» κόμμωσης του. Ο πορτιέρε του Δικεφάλου πρωτοτύπησε και πάλι, κάνοντας μία ακόμα εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά του. Αυτή τη φορά επέλεξε πλεξούδες (ράστα) μπλε χρώματος.

Η νέα κόμμωση του Έλληνα τερματοφύλακα:

Λίγα λόγια για τον πορτιέρε

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Τερψιθέα. Στη συνέχεια, έπαιξε στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ για ένα χρόνο και έπειτα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για 2 χρόνια (2003-2005). Ακολούθως, μετακινήθηκε στην ομάδα της Ηλιούπολης. Στην ηλικία των 17 ετών πήγε στην ομάδα νέων της Γαλατασαράι, όμως δεν μπόρεσε να υπογράψει συμβόλαιο εξαιτίας περιορισμών στον αριθμό ξένων παικτών.

Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο με το Λεβαδειακό. Το καλοκαίρι του 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή ΠΑΕΕΚ. Η Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ ενδιαφέρθηκε για τον Πασχαλάκη, αλλά αυτός δεν ήθελε να μετακομίσει εκεί. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα και έμεινε για 6 μήνες χωρίς ομάδα και τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε στον Πανθρακικό, στον οποίο έπαιξε μόλις 13 αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Στις 7 Αυγούστου 2017, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Στις 2 Δεκεμβρίου 2017, έκανε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης. Μια μέρα αργότερα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο 28χρονος τερματοφύλακας αύξησε το μισθό του και η ρήτρα αποδέσμευσης ορίστηκε στα 5 εκατομμύρια €.

Από τις 4 Φεβρουαρίου 2018, ο Πασχαλάκης κατέχει το ρεκόρ του ΠΑΟΚ για περισσότερα διαδοχικά λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, με 971, εκτός του χρόνου καθυστερήσεων (συνολικά 1008), προτού δεχτεί ένα στην εκτός έδρας νίκη με 1-3 νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για να ξεπεράσει τον Κώστα Χαλκιά με 859 διαδοχικά λεπτά.  Συνεχίζοντας την εξαιρετική σεζόν του 2017-18, ο Πασχαλάκης μετά από τη μέση της σεζόν 2018-19 έπαιξε κάθε λεπτό στους αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 15 αγώνες, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του 9 φορές. Στις 17 Ιανουαρίου 2019, επιβραβεύτηκε από την ομάδα με νέο συμβόλαιο μέχρι 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments