Πολιτική

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Αποφοίτησαν από το σχολείο τα δίδυμα παιδιά τους

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Αποφοίτησαν από το σχολείο τα δίδυμα παιδιά τους
Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Αποφοίτησαν από το σχολείο τα δίδυμα.

Υπερήφανοι γονείς είναι ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη. Λίγες ημέρες μετά την ενηλικίωση των δίδυμων παιδιών τους, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος αποφοίτησαν από το σχολείο.

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Η συγκινητική ανάρτηση

Μάλιστα, για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή η Νατάσα Παζαΐτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία από την τελετή της αποφοίτησης. «Τελετή αποφοίτησης. Αντίο στα σχολικά χρόνια, καλό δρόμο στο καινούριο σας ταξίδι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νατάσα Παζαΐτη. Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, Αλέξανδρος και Αλίκη, γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003.

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Πως γνωρίστηκαν

Ο Κώστας Καραμανλής διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 10 Μαρτίου του 2004 έως τις 6 Οκτωβρίου 2009. Πρωθυπουργός για τέσσερις θητείες και Πρόεδρος της Δημοκρατίας για δύο θητείες ήταν και ο θείος του Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο Κώστας Καραμανλής ασχολήθηκε με την πολιτική από τα νεανικά του χρόνια.

Σε όλη τη σταδιοδρομία του δίπλα του είναι η Νατάσα Παζαΐτη. Πώς, όμως, γνωρίστηκαν οι δυό τους; Τη συγκεκριμένη ιστορία τη θυμίζει το boro.gr. H νυν σύζυγος του Κώστα Καραμανλή είχε επισκεφθεί το πολιτικό του γραφείο το μακρινό 1988.

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;», φαίνεται να τη ρώτησε όταν είδε τη γλυκιά φοιτήτρια της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη. «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

«Νατάσα; Ρωσικό όνομα σε γραφείο Καραμανλή;» ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού τότε πολιτικού. Δέκα χρόνια μετά, το απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 1998, η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής χόρευαν τον Ησαΐα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών.

Πώς, όμως, έφτασε η Νατάσα να επισκεφθεί το γραφείο; Στις αρχές του καλοκαιριού του 1988, ο Κώστας Καραμανλής ξεκινώντας την πολιτική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη πιάνει ένα καινούργιο γραφείο, στην Τσιμισκή, για να μπορεί να δέχεται κόσμο. Στη γραμματεία τον βοηθάει η σύζυγος του αδελφού του Γιώργου, Χριστίνα. Οταν εκείνη χρειάζεται να αποχωρήσει για την καλοκαιρινή σεζόν στη Μύκονο, οι επιτελείς του Καραμανλή ζητούν από τη δραστήρια νονά του Δανάη Μπρέντα να τους συστήσει κάποια κοπέλα να βοηθήσει.

Ενα Σάββατο βράδυ, η Νατάσα περνά την πόρτα του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για να αφήσει το βιογραφικό της. Εκεί πέφτει πάνω στον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κοιτώντας την αυστηρά ρωτάει να μάθει πώς τη λένε.

Αυτό το πρώτο αμήχανο χαμόγελό της, καθώς πρόφερε το όνομά της που του έκλεψε την καρδιά. Έτσι μπήκε η Νατάσα Παζαΐτη σ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments