Lifestyle

Ουγγαρέζος: Το «αντίο» από Σκορδά – Λιάγκα

Ουγγαρέζος: Το «αντίο» από Σκορδά – Λιάγκα
Ουγγαρέζος: Ο παρουσιαστής δεν θα βρίσκεται την νέα σεζόν στο πλευρό των Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά και οι συντελεστές τον αποχαιρέτισαν.

Αυλαία έριξε ακόμα μία εκπομπή την Παρασκευή αποχαιρετώντας για το καλοκαίρι το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για το Πρωινό, το οποίο ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την νέα σεζόν. Από την εκπομπή βέβαια θα λείπει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως ήταν λογικό, οι συνεργάτες την εκπομπή του είχαν πολλές εκπλήξεις στην τελευταία εκπομπή που βρισκόταν στο στούντιο. Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο βέβαια αποχαιρέτησε με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Πως αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Φτάσαμε στο τέλος! Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα να σας ευχαριστήσουμε όλους. Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι…», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Καλή επιτυχία στον Δημητρό για τα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά. Σε αγαπάμε πολύ, είσαι φίλος μας πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτες και μεγάλες κουβέντες. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με χαμόγελο και συγκίνηση ευχαρίστησε με τη σειρά του τους συνεργάτες του με τους οποίους συμπορεύτηκε όλο αυτό το διάστημα.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments