Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα: Η μελαχρινή καλλονή που αρρώστησε τη Μύκονο

Ιωάννα Μπέλλα: Η μελαχρινή καλλονή που αρρώστησε τη Μύκονο
Ιωάννα Μπέλλα: Η πρώην Σταρ Ελλάς πραγματοποιεί αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των ανέμων και χαρίζει όμορφες εικόνες.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Μύκονο, όπου πραγματοποιεί μία από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις.

Ιωάννα Μπέλλα: Τους τρέλανε όλους στην Μύκονο

Η Ελληνίδα καλλονή έχει υπέροχο σώμα που το απόλαυσαν με τα μάτια τους όσοι έτυχε να απολαμβάνουν την ίδια παραλία.

Ο πρώτος λόγος είναι γιατί χαλαρώνουν σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου και ο δεύτερος επειδή τα γυναικεία κορμιά που παρελαύνουν μπροστά στα μάτια τους τα συναντάς μόνο στα εξώφυλλα περιοδικών.

Ιωάννα Μπέλλα

Το καλλίγραμμο μοντέλο πήρε τον σύντροφό του και πήγε για μπάνιο στην Ψαρρού.

Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια στην κοσμική πλαζ και αναστέναξαν οι λουόμενοι με την συγκλονιστική πίσω όψη της Ιωάννας.

Το Mykonos Live δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο η φανταχτερή Ελληνίδα καλλονή μας αποκαλύπτει τις όμορφες πτυχές του κορμιού της και εισέρχεται στην θάλασσα για να δροσιστεί.

Λίγα λόγια για την ίδια

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι Ελληνίδα μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2018. Επίσης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Συνεργάζεται με τα εξής πρακτορεία μοντέλων: The Legion MGT (Ελλάδα), MMG Models (Ηνωμένο Βασίλειο) και Bareface Model Agency (Ντουμπάι). Ιωάννα Μπέλλα

Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1996 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε. Από την ηλικία των επτά ετών και για περίπου δέκα χρόνια, ασχολούνταν με το βόλεϊ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης. Σταμάτησε όμως εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική και δερματολογία ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, δούλευε παράλληλα ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί. Ιωάννα Μπέλλα

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. Παράλληλα, εργαζόταν αρχικά σε ινστιτούτο αισθητικής και έπειτα ως βοηθός του makeup artist Παντελή Τουτουντζή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments