Lifestyle

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Βάφτισαν το γιο τους στην Πάτμο

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Βάφτισαν το γιο τους στην Πάτμο
Κικίλιας - Μπαλατσινού: Το μωρό τους βάφτισαν χθες Σάββατο, ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού.

Με λίγους καλεσμένους και με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Πάτμου βάφτισαν εχθές, Σάββατο, το μωρό τους ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού.

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Η βάφτιση στην πανέμορφη Πάτμο

Νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου (όπως αποφάσισε να ονομάσει τον γιο του το ζευγάρι) ήταν ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα. Κικίλιας - Μπαλατσινού

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη βάφτιση ήταν καλεσμένα μόλις 30 άτομα.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού να κρατούν πανευτυχείς στην αγκαλιά τους τον χαμογελαστό τους γιο, και τη συνόδεψε με την λεζάντα «Παναγιώτης Αντώνιος» και μία καρδιά.

Ο λόγος που γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

O λόγος για τον οποίο δεν επιθυμούν να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή είναι ότι έχουν επιλέξει να την βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά, αλλά και για να μη δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Λίγη ώρα αργότερα η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον δικό της λογαριασμό αρκετές φωτογραφίες από τη βάφτιση στο όμορφο νησί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το «άλμπουμ» της βάφτισης:

Κικίλιας - Μπαλατσινού Κικίλιας - Μπαλατσινού Κικίλιας - Μπαλατσινού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments