Ελλάδα

Έφη Αχτσιόγλου: Ποζάρει με φλοράλ φόρεμα λίγο πριν την γέννα

Έφη Αχτσιόγλου: Ποζάρει με φλοράλ φόρεμα λίγο πριν την γέννα
Έφη Αχτσιόγλου: Η πρώην υπουργός Εργασίας είναι έγκυος και τελευταία έκανε μια δημόσια εμφάνιση και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με φλοράλ φόρεμα.

Η Έφη Αχτσιόγλου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς εδώ και λίγους μήνες είναι έγκυος. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετράει αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να γεννήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός Εργασίας και ο γραμματέας του Σύριζα, Δημήτρης Τζανακόπουλος θα γίνουν γονείς και ανυπομονούν. Η εγκυμονούσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε Φεστιβάλ της Νεολαίας του κόμματος, στο πάρκο του Θησείου.

Η ανάρτηση

Μάλιστα, η Έφη Αχτσιόγλου δημοσίευσε δύο ολόσωμες φωτογραφίες, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της. “Λίγες μέρες έμειναν! Βόλτα στο #sputnik_fest2021”, έγραψε στη λεζάντα. Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η Έφη Αχτσιόγλου παραμένει ενεργή και κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ συμμετείχε ακόμα και στη διαδήλωση για το ωράριο και το νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη.

Πόσο καιρό είναι μαζί;

Η Ελληνίδα διδάκτορας Εργατικού Δικαίου, πολιτικός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είχε δώσει μια διαφορετική συνέντευξη στο RISE TV, στην οποία, εκτός του ότι μας πληροφόρησε ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα και ότι βλέπει βιντεάκια πριν κοιμηθεί, παραδέχθηκε για πρώτη φορά, ύστερα από περίπου δύο χρόνια, ότι έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, θέλοντας έτσι να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του αγαπημένου της στη μάχη του σταυρού.

Πιο αναλυτικά, η- τότε- υπουργός Εργασίας είχε ρωτηθεί στη συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό και είχε απαντήσει πως «έχω σχέση με πολιτικό», ενώ στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω;» η κυρία Αχτσιόγλου είχε πει «ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, υποψήφιο Α’ Αθηνών;», προμοτάροντας έτσι και την υποψηφιότητα του συντρόφου της. Ωστόσο, είχε τονίσει ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του, επικαλούμενη τη νέα νομοθεσία GDPR για τα προσωπικά δεδομένα.

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αγαπημένο της πρωινό «τυρόπιτα με σοκολατούχο γάλα ή φυσικός χυμός με τοστ;», η Έφη Αχτσιόγλου είχε απαντήσει πως προτιμά «τυρόπιτα με σοκολατούχο γάλα μετά από πολλά ποτά το βράδυ και έναν ωραίο ύπνο». Ενώ σε ερώτηση αν φοβάται κάτι, η υπουργός είχε αποκαλύψει πως «φοβάμαι να μην έρθει η στιγμή που να μην είμαι με κάποιον που να με αγαπάει και να με σκέφτεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments