Ελλάδα

Μύκονος: Δολοφονία νεαρού άνδρα μετά από συμπλοκή

Μύκονος: Δολοφονία νεαρού άνδρα μετά από συμπλοκή
Μύκονος: Συμπλοκή για οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για να πέσει νεκρός άνδρας αλβανικής καταγωγής στην Μύκονο.

Μια διένεξη που στην αρχή δεν έμοιαζε τόσο σοβαρή έφερε τους εμπλεκόμενους να πιαστούν στα χέρια και με μαχαίρι ο ένας κατάφερε θανάσιμο χτύπημα σε 27χρονο ομοεθνή του, στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου σήμερα (13/7) το πρωί στη Μύκονο.

Η αστυνομία του νησιού διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό το βράδυ της Δευτέρας. Το θύμα είναι αλβανική καταγωγής, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς ο άνδρας ήταν χτυπημένος με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ φαίνεται να συνεπλάκη με τον άγνωστο για την ώρα δράστη, ο οποίος του κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα.

Όπως μεταφέρουν πηγές από το «νησί των Ανέμων» η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 4 προσαγωγές υπόπτων, ενώ στη δολοφονία λέγεται πως έχουν εμπλακεί 10 άτομα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή λίγο πριν φτάσουν τα περιπολικά. Σύμφωνα με όσα καταφθάνουν από το κοσμοπολίτικο νησί η υπόθεση αφορά άγριο καυγά αλλοδαπών.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση κατέφτασε μετά τον θάνατο του 27χρονου.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα που φέρονται να ανήκουν στην ομάδα του δράστη και ένα άτομο από την ομάδα του θύματος. Τα τέσσερα άτομα κρατούνται και εξετάζονται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Μυκόνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments