Lifestyle

Ευτύχης Μπλέτσας: Μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ευτύχης Μπλέτσας: Μπαμπάς για δεύτερη φορά
Ευτύχης Μπλέτσας : Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζεύγος καθώς έγιναν για δεύτερη σορά γονείς.

Αναυτικά το post της γυναίκας του Ευτύχη Μπλέτσα

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα»

«Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα», έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη.

asteri

Λίγες ημέρες νωρίτερα το ζεύγος μείωσε μια απώλεια που τους συγκλόνησε

Ευτύχης Μπλέτσας: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή του Happy Traveller και τη σύζυγό του. Η απώλεια που τους συγκλόνισε. Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ευτύχη Μπλέτσα και τη σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μια μεγάλη απώλεια τούς «ξερίζωσε την καρδιά». Όπως ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι του, ο Ηρακλής, ο οποίος ήταν πάντα μαζί του στα ταξίδια του στην εκπομπή «Happy Traveller».

Ο παρουσιαστής κοινοποίησε μια φωτογραφία του Ηρακλή και έγραψε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller. Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments