Ελλάδα

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα
Ηλιούπολη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Ηλιούπολη. Η 19χρονη κοπέλα χθες έδωσε μια ανατριχιαστική κατάθεση, όπου περιέγραψε τα όσα απίστευτα έζησε, ενώ τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος.

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε άλλη μία κοπέλα

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Ηλιούπολη

Ηλιούπολη: Αναζητούνται άλλα τρία άτομα

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του. Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα». Ηλιούπολη

Ηλιούπολη: Ο Αστυνομικός έβαλε τη 19χρονη να γυρίσει ερωτική ταινία

Μια εβδομάδα πριν την βιάσουν η 19χρονη πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που έκλεισε ο αστυνομικός. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα. ο αστυνομικός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Π. Φάληρο, πριν από δέκα ημέρες. Συνοδευόταν από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του.

Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως εξήγησε ο αστυνομικός στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Ζήτησε να περάσει από κάστινγκ και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη. Ηλιούπολη

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία Sirina. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα απ’ όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος. Της ζητήθηκε ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών.

Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη. Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών. Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments