Κόσμος

Ρωσία: Ξαναρχίζει πτήσεις με την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου

Ρωσία: Ξαναρχίζει πτήσεις με την Ελλάδα στις 24 Ιουλίου
Ρωσία: Ξεκινούν και πάλι οι πτήσεις στις 24 Ιουλίου από Ρωσία προς Ελλάδα και το αντίστροφο μετά από πολύ καιρό.
Ρωσία: Ξεκινούν και πάλι οι πτήσεις στις 24 Ιουλίου από Ρωσία προς Ελλάδα και το αντίστροφο μετά από πολύ καιρό.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι πτήσεις προς Ελλάδα. Να θυμίσουμε ότι στην Λευκορωσία έχουν επιβληθεί κυρώσεις που αφορούν την απαγόρευση πτήσης στην χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρωσία αρχίζει και πάλι από τις 24 Ιουλίου τις τακτικές αεροπορικές πτήσεις με διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Γαλλία και η Τσεχία, ανακοίνωσε ο αρμόδιος κρατικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αυξάνονται οι πτήσεις

Συγκεκριμένα, η Ρωσία αυξάνει τον αριθμό των τακτικών πτήσεων προς την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τον Λίβανο, την Κροατία και την Αιθιοπία. Από τη Μόσχα προς την Ελλάδα και, συγκεκριμένα, προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, θα πραγματοποιούνται επτά πτήσεις εβδομαδιαίως.

Αυτή τη στιγμή, η Ρωσία ξαναρχίζει τις αεροπορικές συνδέσεις με 48 χώρες. Ο αρμόδιος κρατικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνιστά στους Ρώσους πολίτες, πριν αναχωρήσουν για το εξωτερικό, να εμβολιασθούν.

“Το ταξίδι στο εξωτερικό συνιστά προσωπική ευθύνη του καθενός”

Η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Τατιάνα Γκολίκοβα, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι το ταξίδι στο εξωτερικό συνιστά προσωπική ευθύνη του καθενός και πως τα ξένα κράτη δεν έχουν την υποχρέωση να παράσχουν ιατρική περίθαλψη στου Ρώσους, που θα μολυνθούν στην επικράτεια τους.

Παρόλα αυτά, όπως είπε η ίδια, μερικές χώρες ήδη έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμες να δεχθούν Ρώσους τουρίστες που θα έχουν εμβολιασθεί με ρωσικά εμβόλια.

Τον Αύγουστο ξεκινά η σύνδεση Αθήνα – Βερολίνο

Η εταιρεία έλαβε την Αδαμάντινη Διάκριση από το θεσμό «APEX Health Safety powered by SimpliFlying» που αξιολογεί διεθνείς αερομεταφορείς σε θέματα υγειονομικής ασφάλειας. Μόνο αεροπορικές εταιρείες που πληρούν τα πρότυπα υγειονομικής ασφάλειας σε νοσοκομειακό επίπεδο με βαθμολογία τουλάχιστον 200 βαθμούς πάνω από το βασικό Χρυσό πρότυπο.

Υπενθυμίζεται ότι η Scoot συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα την Αθήνα με τη Σιγκαπούρη και από εκεί με προορισμούς της Κίνας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Ινδίας, Βιετνάμ, Ν. Κορέας, Ταϊβάν, Ταϊλάνδης, Μαλαισίας, Φιλιππίνων, Ινδονησίας κτλ.

Οι πτήσεις Αθήνα – Βερολίνο, όπως αναφέρει ο κ. Τάκης Δημητρίου, Επικεφαλής της Asian Aviation, του επίσημου αντιπροσώπου της Scoot στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται με τη Scoot κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 09:50. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μετά την Ασία, η σιγκαπουριανή αεροπορική εταιρία ανεβάζει τον πήχη των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και στην Ευρώπη», δηλώνει Επικεφαλής της Asian Aviation.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments