Lifestyle

Ashley Graham: Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Ashley Graham: Έγκυος στο δεύτερο παιδί
Ashley Graham: Η μοναδική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η Ashley Graham είναι έγκυος για δεύτερη φορά, μόλις ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της. Το διάσημο μοντέλο και πρότυπο των γυναικών παγκοσμίως, περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον σύζυγό της, Justin Ervin και μοιράστηκε στο Instagram τα συναρπαστικά νέα, με μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ashley Graham:

Η Ashley Graham ποζάρει ημίγυμνη στον φωτογραφικό φακό του συζύγου της, Justin Ervin μέσα σε ένα καταπράσινο λιβάδι, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και δείχνοντας μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Οι δύο τους καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Isaac Menelik Giovanni Ervin, πέρυσι στις 18 Ιανουαρίου 2020.

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλα πένθη, ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Απλά προσπαθώ να διαχειριστώ και να γιορτάσω αυτό το νέο κεφάλαιο και το τι σημαίνει για εμάς» έγραψε το διάσημο μοντέλο στη λεζάντα.

Ashley Graham: Λίγα λόγια για αυτή

Η Ashley Graham έχει πολλές πρωτιές στο βιογραφικό της. Ήταν το πρώτο μοντέλο μεγέθους large, που βρέθηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Edition. Ήταν το πρώτο plus size μοντέλο σε εξώφυλλο της Vogue. Ήταν το πρώτο plus size μοντέλο στις ΗΠΑ που έκανε διαφήμιση εσωρούχων. Ωστόσο, όπως γίνεται σχεδόν με κάθε πρώτο, η πορεία προς όλα αυτά δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε γρήγορη.

Το μοντέλο βρέθηκε στο εξώφυλλο του Wall Street Journal. Όπως η ίδια έγραψε στο Instagram, η στιγμή, που πήρε το περιοδικό στα χέρια της, την έκανε να αναρωτηθεί πώς έφτασε ως εδώ. Και έτσι πήρε την απόφαση να μοιραστεί στις ιστορίες της τις κομβικές στιγμές στην καριέρα της. Καλές και μη. Ashley Graham

Λίγο πολύ η ιστορία της, όπως την περιγράφει είναι η εξής: Το 2005 έφτασε στη Νέα Υόρκη, για να επεκτείνει την καριέρα της ως μοντέλο. Ωστόσο, λόγω άγχους, άρχισε να παίρνει βάρος και όλοι της έλεγαν ότι είναι “πολύ χοντρή”, για να κλείσει οποιαδήποτε δουλειά. Δύο χρόνια μετά, βρέθηκε για πρώτη φορά στη Vogue, ενώ το 2010 βγήκε για πρώτη φορά στο Tonight Show.

Αφορμή ήταν οι αρνητικές κριτικές που είχε δεχτεί ως το πρώτο plus size μοντέλο που διαφήμισε εσώρουχα. Το 2013 το πρακτορείο της αποφάσισε να κλείσει το τμήμα των plus size μοντέλων και έτσι η ίδια “πούλησε” τον εαυτό της στο IMG. Λίγο αργότερα έκανε το δικό της Ted Talk, που αποτέλεσε έμπνευση για το σημερινό της podcast.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments