Lifestyle

Βάτσλικ: Αυτή είναι η καυτή σύντροφός του

Βάτσλικ: Αυτή είναι η καυτή σύντροφός του
Βάτσλικ: Ο Τσέχος τερματοφύλακας είναι παντρεμένος και η σύντροφός του είναι μία οπτασία.

Ο Βάτσλικ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και μαζί του φέρνει και την “καυτή” σύντροφο του, Μαρτίνα.

Βάτσλικ: Πως γνωρίστηκε με τη σύζυγό του

Ο Τσέχος τερματοφύλακας είναι παντρεμένος και φυσικά η εντυπωσιακή σύζυγος του δεν θα μπορούσε να μην τον ακολουθήσει στον Πειραιά.

O Βάτσλικ είναι πάνω από 12 χρόνια μαζί με τη Μαρτίνα από τη Σερβία, έχοντας αποκτήσει μαζί της δύο κορούλες, τις Νικόλ και Μελίσα. «Συναντηθήκαμε όταν έπαιζα στην Vitkovice και έβγαζα ελάχιστα χρήματα. Οπότε μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μια γυναίκα που με ερωτεύτηκε γι’ αυτό που πραγματικά είμαι και όχι για τα χρήματα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του. Αναμφίβολα, θα πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ποδοσφαιριστών των ελληνικών γηπέδων.

Βάτσλικ: Η μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τόμας Βατσλίκ, ολοκληρώνοντας ακόμη μια σπουδαία προσθήκη το φετινό καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι μετά τους Τικίνιο και Κουντέ προσέθεσαν ακόμη έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με τον Τσέχο να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα που συμφώνησε με τη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Βατσλίκ πριν μερικές μέρες, τον έφερε στην Ελλάδα και χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του στο λιμάνι. Βάτσλικ

Μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, με την Equipe πριν από λίγες ώρες να συμπεριλαμβάνει τον Τσέχο τερματοφύλακα στην κορυφαία 11άδα του Euro 2020. Ο Τσέχος έχει πραγματοποιήσει συνολικά στην καριέρα του 431 συμμετοχές και έχει κρατήσει 144 φορές ανέπαφη την εστία του. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία με τα χρώματα της Σεβίλλης, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Βασιλεία και στην Σπάρτα Πράγας και φυσικά πραγματοποίησε ένα τρομερό Euro με τα χρώματα της Τσεχίας.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θεωρώ πως πήρα τη σωστή απόφαση», τόνισε αρχικά ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments