Οικονομία

Mybusinesssupport: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για ενστάσεις στην επιστρεπτέα 3 και 4

Mybusinesssupport: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για ενστάσεις στην επιστρεπτέα 3 και 4
Mybusinesssupport: Μέχρι και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής 3 και 4 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Μέχρι και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής 3 και 4 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Τι πρέπει να προσέξετε στις δηλώσεις

Τα στοιχεία που δηλώνονται από τις επιχειρήσεις στην εφαρμογή «Τα Έσοδά μου» της πλατφόρμας myBusinessSupport δεν δύνανται να τροποποιούνται από την επιχείρηση μετά την οριστικοποίησή τους. Τα στοιχεία που δηλώνονται από τις επιχειρήσεις ή συμπληρώνονται από την ΑΑΔΕ με βάση τις υποβληθείσες δηλώσεις των επιχειρήσεων στην εφαρμογή «Τα Έσοδά μου» της πλατφόρμας myBusinessSupport, χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο υπαγωγής στο Μηχανισμό́ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Η οριστικοποίηση και υποβολή των στοιχείων στην εφαρμογή «Τα Έσοδά μου» της πλατφόρμας myBusinessSupport επέχει θέση της υπεύθυνης δήλωσης σχετικά με την ακρίβεια των στοιχείων αυτών, για όσες επιχειρήσεις υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ μέσω του ΠΣ Εργάνη.

ΑΑΔΕ

ΑΑΔΕ

Η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προσωρινό μέτρο ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2020 δεν επηρεάζει τη δήλωση στοιχείων εσόδων και εξόδων στην Εφαρμογή «Τα Έσοδά μου» της πλατφόρμας myBusinessSupport, η οποία παραμένει ανοιχτή για την υποβολή των στοιχείων αυτών για τους σκοπούς ένταξης στο Μηχανισμό́ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Μετά τον έλεγχο των φορολογικών προϋποθέσεων υπαγωγής στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», η ΑΑΔΕ ενημερώνει ηλεκτρονικά το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ την για την πλήρωση ή μη των προϋποθέσεων αυτών από τις αιτούμενες επιχειρήσεις – εργοδότες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments