Ελλάδα

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού
Ηλιούπολη: Δόθηκαν και τα στοιχεία του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, ενώ συνεχώς έρχονται νέες αποκαλύψεις στο φως.

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία του αστυνομικού

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα. Ηλιούπολη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ο αστυνομικός πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου. Φέρεται να είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση σωματεμπορίας μαζί με τον 39χρονο αστυνομικό, που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη. Η 19χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε σε φίλους του από την ηλικία των 16 ετών.

Ηλιούπολη: Αρνείται τις κατηγορίες

Ο αστυνομικός επιχειρεί να πείσει ότι η 19χρονη που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη στην Ηλιούπολη, εκδιδόταν με δική της θέληση εδώ και δύο χρόνια, ότι ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε πορνογραφικές ταινίες και ότι ο ίδιος δεν συμφωνούσε με τίποτα από όλα αυτά και μάλιστα της ζητούσε να σταματήσει.

Απέναντι σε όλα τα στοιχεία που τον βαραίνουν και τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει κύκλωμα σωματεμπορίας, ο 39χρονος αστυνομικός προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, κατηγορώντας τη 19χρονη κοπέλα για όλα όσα της συνέβησαν. «Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του. Ηλιούπολη

«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της».

«Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments