Lifestyle

Αγνώριστη: Έτσι είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη

Αγνώριστη: Έτσι είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη
Αγνώριστη είναι η «Ματίνα Μανταρινάκη» από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Η ηθοποιός πραγματοποιήσε βραδινή έξοδο και έστρεψε πάνω της τα βλέμματα.

Αγνώριστη η «Ματίνα»

Όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται το Κωνσταντίνου & Ελένης, η «Ματίνα Μανταρινάκη» αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα. Ένας ρόλος που ξεχώρισε και τον οποίο υποδύθηκε εξαιρετικά η Καλλιρόη Μυριαγκού, αφού η ντεμοντέ γεροντοκόρη που ψάχνει απεγνωσμένα γαμπρό, άφησε το δικό της αποτύπωμα και «στιγμάτισε» τη νεαρή τότε ηθοποιό. Σήμερα όμως είναι αγνώριστη.

Η Ματίνα Μανταρινάκη στο Κωνσταντίνου και ΕλένηςΑγνώριστη και εντυπωσιακή: Έτσι είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το Κωνσταντίνου κι Ελένης | to10.grίνου &

Η ηθοποιός πάντως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με αυτήν την ταύτιση. «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Έχοντας διανύσει όλο αυτό το διάστημα μια ξεχωριστή πορεία κυρίως στο θέατρο, θα τη δούμε τη νέα θεατρική σεζόν στην παράσταση Το τρίτο στεφάνι, που επιστρέφει στο Παλλάς.

Θέλοντας να χαρεί όσο μπορεί το θέατρο τώρα που το επιτρέπουν οι περιστάσεις, η Καλλιρόη Μυριαγκού βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Επίδαυρο, όπου είδε την παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη. Καλλιρόη Μυριαγκού Βάτραχοι

Στο τέλος δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους συντελεστές της παράστασης.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε τις τηλεοπτικές περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου, Χάρης Ρώμας, Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιος Νένες. Το σενάριο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Κώστα Λυχναρά. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 1998 και ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2000 με 68 επεισόδια και ένα making of επεισόδιο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποτελεί remake της σειράς “Εξ αδιαιρέτου” που είχε γραφτεί από την Άννα Χατζησοφιά και είχε προβληθεί από την ΕΤ1 την σεζόν 1992 – 1993, όμως αυτο δεν ισχύει καθώς πρόκειται για τελείως διαφορετική σειρά που απλώς βασίστηκε στην ίδια κεντρική ιδέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments