Οικονομία

e-λιανικό: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιδότηση έως 5.000 ευρώ για e-shop

e-λιανικό: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επιδότηση έως 5.000 ευρώ για e-shop
e-λιανικό: Συνεχίζονται οι δηλώσεις για την δράση e-λιανικό που αφορά στη δημιουργία ή αναβάθμιση e-shop. Στόχος της δράσης είναι η επιχορήγηση περισσότερων ΜμΕ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος (e-shop).

Συνεχίζονται οι δηλώσεις για την δράση e-λιανικό που αφορά στη δημιουργία ή αναβάθμιση e-shop. Στόχος της δράσης είναι η επιχορήγηση περισσότερων ΜμΕ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος (e-shop).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 29 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιοι δικαιούνται επιδότηση

  • Δικαιούχοι της Δράσης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου (κύριος ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα), διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.
  • Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε υφιστάμενες, εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019 και νεοσύστατες εφόσον έχουν συσταθεί μετά την ημερομηνία αυτή.

Για τη χρηματοδότηση από την παρούσα Δράση, απαιτείται η υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

E-ΛΙΑΝΙΚΟ

Τι προσφέρει το πρόγραμμα

  • γενική ενημέρωση σχετικά με τη δράση
  • υποστήριξη για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στη δράση
  • συμβουλευτική και υποστήριξη για διοικητικά / τυπικά ζητήματα που αφορούν στην υλοποίηση της δράσης e-λιανικό, καθώς και σε τεχνικά ζητήματα σχετικά με τον ορθό σχεδιασμό, υλοποίηση και αποτελεσματική λειτουργία του e-shop τους.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments