Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις: Δέκα νέες θέσεις στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

Προσλήψεις: Δέκα νέες θέσεις στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας
Προσλήψεις: Στην πρόσληψη δέκα νέων υπαλλήλων προχωρά άμεσα ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 4μηνη σύμβαση εργασίας.

Στην πρόσληψη δέκα νέων υπαλλήλων προχωρά άμεσα ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 4μηνη σύμβαση εργασίας.

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Οδηγών Γ’ κατηγορίας
  • ΔΕ Δενδροκηπουρών
  • ΥΕ Εργατών Κήπων

Γενικά προσόντα πρόσληψης

Πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων που θα τους ανατεθούν.Δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Υποβολή Δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωσή τους, η οποία πρέπει να είναι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

  • 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • 2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • 3. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών/άδεια οδήγησης/πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας/κάρτα ψηφιακού ταχογράφου οδηγού (όπου απαιτείται), καθώς και όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά όπως αναλυτικότερα αναγράφονται στον ΠΙΝΑΚΑ Α των κριτηρίων πρόσληψης. (Σε περίπτωση τίτλων σπουδών ή εν γένει εγγράφων της αλλοδαπής, προσκομίζονται αυτά με επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα και αναγνώριση ισοτιμίας από την αρμόδια ελληνική αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments