Lifestyle

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό σε παραλία της Μυτιλήνης

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό σε παραλία της Μυτιλήνης
Μιμή Ντενίση: Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοές η πασίγνωστη ηθοποιός , ποζάροντας με μαγιό σε παραλία της Μυτιλήνης

Μιμή Ντενίση: Η 68χρονη ηθοποιός εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στο νησί της Λέσβου, καθώς η ίδια και ένα λαμπρό καστ συνεργατών, κάνουν εντατικά γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά, του θεατρικού έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Παράλληλα, η Μιμή Ντενίση, παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, κάνοντας πολλές αναρτήσεις για την πορεία των γυρισμάτων της ταινίας. Και τώρα θέλησε να μας δείξει πως κατάφερε να…. ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να απολαύσει τις όμορφες παραλίες της Μυτιλήνης.

Έτσι την είδαμε να ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό μαζί με ένα καλό φίλο της, τον Martin. «Day off!! Μετά από σκληρή δουλειά μια μέρα ξεκούρασης!! Με τον αγαπημένο Martin!!» έγραψε στη λεζάντα.

Μιμή Ντενίση: Σε συνέντευξη της η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στο After Dark για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Μιμή Ντενίση Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αναφέρει πως κάποια στιγμή υπήρξε ένας θαυμαστής της που νόμιζε πως ήταν παντρεμένοι. Ακόμη, είχε κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με την ταινία της.

Στο εξομολογητήριο του «After Dark» έκανε ορισμένες αποκαλύψεις, μεταξύ των οποίων, το μεγάλο ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης σε συνεργασία τους στο θέατρο. «Την μεγαλύτερη αμοιβή την ζήτησε ο Στάθης Ψάλτης μετά την επιτυχία της «Θεοδώρας», στην πρώτη σεζόν.

Το αστρονομικό ποσό που είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης

Σχετικά με το αστρονομικό ποσό που ζήτησε ο Στάθης Ψάλτης ανέφερε ότι «Δεν το δεχτήκαμε και δεν το κρατήσαμε κι ήταν πολύ κακό γιατί είχε τεράστια επιτυχία ο ίδιος. Αν σκεφτείς ότι αυτό ήταν το 1995 σε δραχμές, είχε ζητήσει 18 εκατομμύρια. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει από τον παραγωγό, που δεν ήμουν εγώ, ένα τεράστιο νούμερο για να γίνει η παράσταση κι ο παραγωγός αρνήθηκε. Θεώρησε ότι πρέπει να γίνει έτσι, αλλά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και τον παραγωγό» είπε η Μιμή Ντενίση.

«Δεν αγχωνόμουν ποτέ για το ταμείο, όχι ότι δεν θέλω να πετύχει, δεν θα πω τέτοιο ψέμα, θέλω να σκίσει. Δεν βάζω στόχο το ταμείο. Στο θέατρο, είμαι η τελευταία που μαθαίνω για την προπώληση. Έχω δει σε πολλούς καλλιτέχνες την έπαρση. Και έχω δει το απόλυτο φτύσιμο του κοινού μετά από αυτό» είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments