Πολιτική

Ηλιούπολη αστυνομικός: ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

Ηλιούπολη αστυνομικός: ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ
Ηλιούπολη αστυνομικός: Η Νέα Δημοκρατία πήρε θέση στα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ με τις συνεχόμενες αναρτήσεις σχετικά με την υπόθεση .

Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη, προκάλεσαν οι  ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με τα ερωτήματα για το αν είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος ο αστυνομικός ο οποίος διώκεται για τη σεξουαλική εκμετάλλευση 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Σε ανάρτησή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρει απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ σταματήστε επιτέλους τη χυδαία εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. Δεν κάναμε θέμα για τίνος τη φρουρά εκδόθηκε η απόσπαση του αστυνομικού το 2017. Πάψτε λοιπόν να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση με άθλια υπονοούμενα Για να τελειώνουμε δεν είναι μέλος της ΝΔ ο κατηγορούμενος».

Ηλιούπολη αστυνομικός

ΝΔ για Πολάκη: Το Γραφείο Τύπου του κόμματος απάντησε δηκτικά στον πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας, κ. Πολάκη.

Την διαφωνία του με τα μέτρα εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής, με την ΝΔ να απαντά αμέσως στον πρώην υπουργό. Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του καταπατούν το δικαίωμα της ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής προχώρησε σε σχολιασμό του διαγγέλματος του πρωθυπουργού όπου ανακοινώθηκαν τα μέτρα που θα ισχύουν για τους μη εμβολιασμένους και προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν αναλυτικότερες τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του κόμματός του Αλέξη Τσίπρα. svg%3E

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Το είδαμε κι αυτό! Τον κ. Πολάκη που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό! Ο φίλος και συνεργάτης του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος ο  κ. Τσίπρας μιλούν λες και οι πολίτες τους μαθαίνουν τώρα.   Ο κ. Πολάκης μάλιστα  εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και  διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”.   Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments