Ελλάδα

Φολέγανδρος δολοφονία: Ομολόγησε ο 30χρονος

Φολέγανδρος δολοφονία: Ομολόγησε ο 30χρονος
Φολέγανδρος Δολοφονία: «Λύγισε» και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης νεαρής κοπέλας στην Φολέγανδρο .

Φολέγανδρος δολοφονία: Τα ξημερώματα της Κυριακής ομολόγησε ο 30χρονος που συνελήφθη χθες στη Φολέγανδρο πως είναι ο δράστης του εγκλήματος με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά.

Ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως τσακωνόταν με το θύμα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο αυτοκίνητο καθ’οδόν. Όπως είπε, έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα. Παρότι η 26χρονη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώα, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσας. Στη συνέχεια βούτηξε και ο ίδιος για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη, έφυγε, εγκαταλείποντάς την. Φολέγανδρος δολοφονία

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ του Σαββάτου, οι αρχές εντόπισαν τον 30χρονο αφυδατωμένο και αποκαμωμένο, καταφέροντας κατάφεραν να τον μεταφέρουν στο τμήμα έπειτα από μαραθώνιες προσπάθειες, καθώς ο ίδιος απειλούσε να αυτοκτονήσει.Όταν τον προσέγγισαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας άρχισε να λέει ακατάληπτα πράγματα, ε παναλαμβάνοντας τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα».

Σημειώνεται ότι η σορός της 26χρονης εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Λυγαριά», βορειοδυτικά του νησιού. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος με ιδιωτικό σκάφος, ενώ η σορός της 26χρονης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην περιοχή εντοπίστηκε τσαντάκι που περιείχε ταυτότητα του 30χρονου. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha, στην περιοχή βρέθηκε σπασμένο το κολιέ της 26χρονης και ένα σκουλαρίκι της, καθώς και κηλίδες αίματος.

Φολέγανδρος: Το χρονικό και τα ευρήματα

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα χθες το μεσημέρι. Η άτυχη γυναίκα είχε φτάσει στο νησί με 30χρονο φίλο της, την περασμένη Τρίτη (13-07-2021) και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορες περιοχές του νησιού. Τα ίχνη του άντρα που την συνόδευε έχουν χαθεί. 

Το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου. Φολέγανδρος δολοφονία

Πάνω από το σημείο στον γκρεμό, διακρίνεται ακόμα το αυτοκίνητο της 26χρονης στο σημείο που σταμάτησε.

Φολέγανδρος δολοφονία «Χάθηκε ένας άγγελος»

Συγγενής της άτυχης Γαρυφαλλιάς δήλωσε συντετριμμένος: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και την γνωρίζω της Γαρυφαλλιά, είναι συγγενής με την γυναίκα μου. Εχθές έγινε το περιστατικό δεν υπάρχει κάτι διασταυρωμένο. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για ατύχημα. Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή. Οι γονείς έχασαν ένα παιδί ένα αγγελούδι. Δεν μπορούμε να συζητάμε τίποτα τέτοιες ώρες.». Φολέγανδρος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments