Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα λόγια μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα λόγια μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου
Άντζελα Γκερέκου: Συντετριμμένη από την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Με μια λιτή ανακοίνωση η Άντζελα Γκερέκου εξέφρασε τη θλίψη της μετά την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τόλη Βοσκόπουλου, που έφυγε το πρωί από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Άντζελα Γκερέκου: Η λιτή ανακοίνωση μέσω Facebook

«Σας ευχαριστώ!» έγραψε σε δημοσίευσή της στο Facebook, με τα μηνύματα συμπαράστασης να έρχονται «βροχή» για την ίδια.

Συντετριμμένη από τον θάνατο του ανθρώπου στο πλευρό του οποίου έζησε όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τα αμέτρητα συλλυπητήρια και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την ίδια και την κόρη της Μαρία, που δεν σταματούν να καταφθάνουν.

Μην έχοντας το κουράγιο να πει κάτι παραπάνω, καθώς ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν, επέλεξε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη με ένα λιτό μήνυμα που αναρτήθηκε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Άντζελα Γκερέκου: Η γνωριμία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να “ρίξει άγκυρα” αλλά δεν μπόρεσε να προσπεράσει τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπε όλο νόημα: “Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!”. Έτσι ξεκίνησε ένας έρωτας που άφησε εποχή. Από εκείνο το βράδυ έγιναν ζευγάρι και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν. Άντζελα Γκερέκου

Ο γάμος του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου έγινε στις 2 Αυγούστου του 1996 και παρόλο που δεν έγινε στην εκκλησία, ήταν το γεγονός της χρονιάς. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης – Άγγελος ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.Το νυφικό της Άντζελας Γκερέκου ήταν δαντελένιο φόρεμα που άνοιγε μπροστά και από μέσα είχε ένα μεταξωτό μάξι φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση.Φέτος, το ζευγάρι θα συμπλήρωνε 25 χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments