Ελλάδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Που θα γίνει η κηδεία του

Τόλης Βοσκόπουλος: Που θα γίνει η κηδεία του
Τόλης Βοσκόπουλος: Ο θάνατος του πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε σήμερα ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο ερμηνευτής του έρωτα δεν είναι πια μαζί μας και ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων. Να θυμίσουμε ότι με μια λιτή ανακοίνωση η Άντζελα Γκερέκου εξέφρασε τη θλίψη της μετά την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τόλη Βοσκόπουλου, που έφυγε το πρωί από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του “πρίγκιπα”

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη, στο Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων.

Ο θάνατος του «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και συναδέλφους του, αλλά και τον απλό κόσμο που τον λάτρεψε για δεκαετίες μέσα από τα τραγούδια του. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα έχουν την ευκαιρία να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ερμηνευτή.

Η αιτία του θανάτου του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Καθώς ταλαιπωρούνταν από αναπνευστικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι του με ασθενοφόρο για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Εκεί έγινε η εισαγωγή και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως σήμερα, που θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του, Μαρία, είναι σοκαρισμένες και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments