Lifestyle

Μύκονος: Οι Ιταλίδες καλλονές έδωσαν τα ρέστα τους σε beach bar παρά το lockdown

Μύκονος: Οι Ιταλίδες καλλονές έδωσαν τα ρέστα τους σε beach bar παρά το lockdown
Μύκονος: Οι Ιταλίδες καλλονές κέντρισαν τα βλέμματα σε διάσημο beach bar του κοσμοπολίτικου νησιού,

Η Μύκονος βρίσκεται σε καθεστώς lockdown και οι τουρίστες που παραμένουν στο νησί προσπαθούν να μην χάσουν το κέφι τους. Σε διάσημο beach bar τα βλέμματα κέντρισαν οι Ιταλίδες καλλονές που κουνούσαν τα καλλίγραμμα κορμιά της με τον ρυθμό της μουσικής.

Η μουσική στα μαγαζιά της Μυκόνου σίγασε μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία το περασμένο Σάββατο και τα οποία θα ισχύουν, τουλάχιστον, μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Οι αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες του νησιού πολλές, το ίδιο και οι διαμαρτυρίες από τους επισκέπτες. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο beach bar restaurant SantAnna όπου Ιταλίδες τουρίστριες με άκρως αποκαλυπτικά μαγιό διασκέδαζαν και φώναζαν «musica, musica» ζητώντας από τους υπεύθυνους του καταστήματος να «ανοίξουν» τη μουσική.

Φυσικά η απαίτησή τους δεν ήταν δυνατό να γίνει αποδεκτή και έτσι τα κορίτσια που είχαν συγκεντρώσει πάνω τους όλα τα βλέμματα, προκειμένου να περάσουν καλά επιστράτευσαν ένα ηχειάκι Bluetooth! Το κέφι συνεχίστηκε και τα κινητά τηλέφωνα στο σημείο πήραν φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments