Πως Να

Πως να διώξεις τις σφήκες

Πως να διώξεις τις σφήκες
Πως να διώξεις τις σφήκες: 3+1 τρόποι να απαλλαγείς από τις σφήκες

Οι σφήγκες είναι από τα έντομα που μπορεί να γίνουν πολύ ενοχλητικά στο άνθρωπο. Επιπλέον πολλοί άνθρωποι έχουν αλλεργία στο τσίμπημα της σφήγκας αλλά και χωρίς να υπάρχει ο φόβος της αλλεργίας αν μας τσιμπήσει σφήγκα προκαλείται έντονο τσούξιμο και πόνος κάτι που δεν είναι ευχάριστο να το βιώνουμε. Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τι σφήγκες με διάφορους τρόπους αλλά δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν παρατηρήσουμε ότι έχουμε στο κήπο μας μεγάλο αριθμό σφηγκών τότε είναι πολύ πιθανό να έχουν δημιουργήσει φωλιά, την οποία πρέπει άμεσα να απομακρύνουμε. Πως λοιπόν διώχνουμε τις σφήγκες? Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποιες αποτελεσματικές λύσεις για να απαλλαγείτε από τι σφήγκες.

Πως να δίωξεις τις σφήκες

1ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Ο καφές είναι μία οικονομική και φυσική λύση που μπορεί να κάνει θαύματα στην απομάκρυνση των σφηγκών. Πως διώχνουμε τις σφήγκες χρησιμοποιώντας καφέ? Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ελληνικό καφέ ο οποίος δεν λείπει σχεδόν από κανένα σπίτι. Αν λοιπόν απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι τον καφέ σας στην βεράντα και κάνουν την εμφάνισή τους οι σφήγκες βάλτε σε ένα αλουμινόχαρτο 2 κουταλιές της σούπας ελληνικό καφέ και κάψτε τον με έναν αναπτήρα. Η μυρωδιά του καπνού είναι εξαιρετικά ενοχλητική στις σφήγκες και τις απωθεί.

2ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να εξαφανίσουμε τις σφήγκες είναι το μαγικό WD40 Multi Use. Ναι και όμως πολύ καλά διαβάσατε! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι λιπαντικό, γνωστό για τις αντισκωριακές του ιδιότητες παρόλα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να απομακρύνει τις σφήγκες. Το WD40 έχει πάνω από 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τις όλες εδώ! Οπότε ήρθε η ώρα εκτός από την λίπανση των μεντεσέδων να το χρησιμοποιήσετε και για να αποτρέψετε την επιστροφή σφηγκών σε σημεία που είχαν παλιά φωλιά. Πως διώχνουμε τις σφήγκες με το WD40?

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα της παλιάς σφηκοφωλιάς, ρίχνοντάς την με μια σκούπα. Μόλις πέσει κάτω την τοποθετείτε σε μία σακούλα και την πετάτε. Μετέπειτα παίρνετε το WD40 και ψεκάζετε στο σημείο το οποίο ήταν η σφηκοφωλιά. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα κάτω από μαρκίζες οροφής, ξύλινα υπόστεγα, κεραμίδια και οπουδήποτε αλλού έχουν εντοπιστεί σφήγκες και είναι πιθανόν να χτίσουν φωλιά. Πως να διώξεις τις σφήκες

3ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Μέντα και Βασιλικός. Η μυρωδιά κάποιων φυτών μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της σφήγκας. Αυτά τα φυτά είναι η μέντα και ο βασιλικός. Εκτός λοιπόν από το να διακοσμούν την αυλή και τον κήπο σας μπορούν ταυτόχρονα να απωθούν και τις σφήγκες.

4ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Ένας ακόμη τρόπος για να απομακρύνετε τις σφήγκες από το σπίτι σας είναι το απλό σαπουνόνερο. Πως διώχνουμε τις σφήγκες με το σαπουνόνερο? Η διαδικασία είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ψεκαστήρι στο οποίο θα προσθέσετε νερό και λίγο υγρό πιάτων. Όταν έχετε έτοιμο το «όπλο» σας μπορείτε να ψεκάσετε την σφηκοφωλιά αλλά και τις σφήγκες που κυκλοφορούν και αναστατώνουν την ηρεμία σας. Το σαπούνι είναι πολύ ενοχλητικό στις σφήγκες με αποτέλεσμα να τις εξαφανίζει στο άψε σβήσε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments