Lifestyle

Ορφανίδου: Ζαλίζει το κοινό της ακόμη μια φορά

Ορφανίδου: Ζαλίζει το κοινό της ακόμη μια φορά
Ορφανίδου: Η πιο πληθωρική και χυμώδης περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης ζαλίζει κόσμο με την φυσική ομορφιά και τα κάλη της.

Ορφανίδου: Είναι μία από τις πιο πληθωρικές παρουσίες που έχουν παρελάσει από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Εγινε γνωστή από το Big Brother, αλλά ακόμη πιο γνωστή από τα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, που κυκλοφόρησαν εν αγνοία της και προκάλεσαν σάλο. Με την Χριστίνα Ορφανίδη να αποτελεί, ούτως ή άλλως, ένα ερωτικό σύμβολο. Ενα κορίτσι χυμώδες, που δεν περνάει απαρατήρητο, ακόμη και χωρίς να το προσπαθεί.

Η ίδια σε ένα από τα ποσταρίσματά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χρησιμοποίησε στίχους από το «Not Your Barbie Girl» της Ava Max: «Δεν είμαι το Barbie girl σου, ζω στον δικό μου κόσμο, δεν είμαι πλαστική, πες με κλασική. Δεν μπορείς να με αγγίξεις εκεί, δεν μπορείς να αγγίξεις το σώμα μου, παρά μόνο εάν σε αφήσω. Δεν είναι η Barbie σου…». Και συνόδευσε το ποστάρισμά της με μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Αυτό το κορίτσι έχει τον τρόπο της να προκαλεί τέτοιες εξάψεις με την πληθωρική και χυμώδη παρουσία της. Και επειδή το καλοκαίρι διαρκεί ακόμη, τα καλύτερα μάλλον έρχονται. Με την κούκλα Χριστίνα να συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της. Εξάλλου, ως παίκτρια του πόκερ, γνωρίζει πολύ καλά να παίζει με το μυαλό των άλλων. Ορφανίδου

Χριστίνα Ορφανίδου: Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram όπου έκανε ζουμ, στο «δυνατό της σημείο».

Να σημειωθεί πως η Χριστίνα Ορφανίδου, έχει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις προκαλέσει «χαμό» στο Instagram με το τι δημοσιεύει. Η μελαχρινή που τάραξε τα νερά του Μεγάλου Αδερφού, πόζαρε ξανά με την καλή της φίλη Σοφία Δανέζη, με τη λήψη εστιάζει στα δυνατά της σημεία και το αποτέλεσμα να μιλά από μόνο του. Ορφανίδου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments