Lifestyle

Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι του

Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι του
Βοσκόπουλος: Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, όπως και τις οφειλές του.

Ο Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και σήμερα στις 15:00, οι δικοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά. Ο διάσημος ερμηνευτής πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία που κράτησε δεκαετίες ολόκληρες.

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Βοσκόπουλος: Οι κληρονόμοι

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία του φωτογραφία

Ο Τ. Βοσκόπουλος , υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και ο πιο εμπορικός. Αποτέλεσε ένα σπουδαίο κεφάλαιο για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη και αθάνατα τραγούδια που θα τραγουδούνται για πολλά χρόνια.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο. Ο ίδιος νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή, όταν αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα.

Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Οι γιατροί είχαν μάλιστα ενημερώσει τη σύζυγό του και την κόρη του πως χθες θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον πρόδωσε και «έφυγε» από ανακοπή.

Στις 7 Ιουλίου ο τραγουδιστής, είχε κάνει μια σύντομη εκδρομή μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο και κάποιους φίλους και τότε η Άντζελα Γκερέκου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους από το εστιατόριο όπου έφαγαν. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου εν ζωή, όπου φαίνεται αρκετά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments