Οικονομία

Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 έως 7: Έως 30 Ιουλίου οι ενστάσεις στην ΑΑΔΕ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 έως 7: Έως 30 Ιουλίου οι ενστάσεις στην ΑΑΔΕ
Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 έως 7: Προθεσμία μέχρι τέλος του μήνα έχουν οι επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν από τους κύκλους 3 έως 7 της επιστρεπτέας προκαταβολής για να υποβάλλουν ενστάσεις στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Προθεσμία μέχρι τέλος του μήνα έχουν οι επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν από τους κύκλους 3 έως 7 της επιστρεπτέας προκαταβολής για να υποβάλλουν ενστάσεις στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Η ΑΑΔΕ άνοιξε ειδική εφαρμογή ενώ παράλληλα απέστειλε και ειδοποιητήρια σε χιλιάδες επιχειρήσεις και επιτηδευματίες που απορρίφθηκαν από τους κύκλους Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3-7, δίνοντας τους τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση αλλά και αίτηση επανεξέτασης του αιτήματος τους.

Ποιοι πρέπει να στείλουν δικαιολογητικά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Νέα παράταση έως και το Σεπτέμβριο προκειμένου να μπορέσουν να υποβάλλουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά τους έχουν όλοι όσοι έλαβαν χρήματα από τους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας υποβολής των δικαιολογητικών, διευκρινίζεται ότι υποχρέωση υποβολής δικαιολογητικών έχουν οι επιχειρήσεις που έχουν λάβει ενίσχυση βάσει του Προσωρινού Πλαισίου.

Οδηγίες για την διαδικασία

Αναφορικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο «MyBusinessSupport» της ΑΑΔΕ και επιλέγουν εναντίωση στην απόρριψη της αίτησής τους και επανεξέτασή της. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν :

  • σε ποιο κύκλο Επιστρεπτέας Προκαταβολής έκαναν αίτηση και απορρίφθηκε
  • για ποιον λόγο θεωρούν ότι κακώς κόπηκαν ενώ δεν έπρεπε
  • να στείλουν συνημμένα τα δικαιολογητικά που στηρίζουν την ένσταση και το αίτημα λήψης των κρατικών ενισχύσεων που στερήθηκαν.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments