Lifestyle

Βασίλης Τσιάρτας: Τα γυρνάει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Βασίλης Τσιάρτας: Τα γυρνάει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Βασίλης Τσιάρτας: Από τις ρατσιστικές αναρτήσεις, στα συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στροφή 180 μοιρών.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ,ξέχασε τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το δαχτυλίδι στο ΝΒΑ και γέμισε με υπερηφάνεια τους Έλληνες, διαφημίζοντας τη χώρα στα πέρατα του κόσμου.

Όπως ήταν λογικό, άπαντες τον συνεχάρησαν και τον εγκωμίασαν, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, γνωστός για τις ακραίες απόψεις του και τις ρατσιστικές αναρτήσεις του, ανέβασε ποστάρισμα με μπράβο στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κάνοντας μια μεγαλοπρεπή… κολοτούμπα

Ο Τσιάρτας ανέβασε μια φωτογραφία του Αντετοκούνμπο με την ελληνική σημαία γράφοντας παράλληλα «Πολλά μπράβο κ respect»

Πριν λίγο καιρό ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για το γεγονός πως ο Αντετοκούνμπο είχε βρεθεί στην αφίσα της επιτροπής Ελλάδας 2021.

Ο ίδιος είχε εξαπολύσει βέλη κατά της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, και κυρίως κατά της προέδρου της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε “τραγική”, τονίζοντας πως η προσπάθεια αυτή “αλλοιώνει” τον εορτασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments