Lifestyle

Καινούργιου: ποζάρει στα βράχια με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό

Καινούργιου: ποζάρει στα βράχια με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό
Καινούργιου: ποζάρει στα βράχια με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό με ένα σχέδιο που αναδεικνύει τέλεια τις αναλογίες της.

Αυτήν την εβδομάδα, από τις φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβαίνουν στο Instagram, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον η πλειοψηφία των celebrities βρίσκεται στη φάση που απολαμβάνει τις διακοπές της. Τα νησιά μας είναι τουλάχιστον καταπληκτικά και δε φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός ότι οι εξορμήσεις σε αυτά αποτελούν μία must επιλογή. Αυτό προτίμησε να κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην τελευταία της φωτογραφία, ωστόσο, την είδαμε πιο εντυπωσιακή κι από τα συνηθισμένα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ποζάρει πάνω σε μία βάρκα με φόντο τα βράχια και τα υπέροχα νερά στα Σύβοτα και όλο το θέαμα είναι κάτι που τουλάχιστον ζηλεύεις -με την καλή έννοια- κι εύχεσαι να ήσουν κι εσύ με κάποιον τρόπο εκεί.

Η ίδια, πάντως, φόρεσε ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό με εξωτικό print που ταίριαζε τόσο με το κορμί της όσο και με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών της.

Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης»… Μια περιπέτεια υγείας βίωσε το προηγούμενο διάστημα η Κατερίνα Καινούριου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως δέχθηκε ένα μήνυμα συμπαράστασης από την Φαίη Σκορδά, το οποίο τη συγκίνησε.

«Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης. Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εννοείται πως όλοι θέλουμε να βγαίνουμε πρώτοι. Να πω και κάτι που με συγκίνησε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Open.

«Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το περιστατικό με την υγεία μου και μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπρεπε να κάνω εξετάσεις, έκανα και μαγνητική να δω αν όλα είναι οκ, είχα ταραχτεί πάρα πολύ και η Φαίη μου έστειλε μήνυμα.

Το εκτίμησα πάρα πολύ. “Περαστικά! Σου εύχομαι να είσαι καλά, να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Μπορεί να λες ποια είναι πρώτη και ποια είναι δεύτερη γιατί έτσι είναι τα πράγματα αλλά προσωπικά δεν έχει κανένας τίποτα με τον άλλον και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments