Lifestyle

La Casa de Papel: Η Tokyo ποζάρει γυμνή και παραληρεί η Ευρώπη

La Casa de Papel: Η Tokyo ποζάρει γυμνή και παραληρεί η Ευρώπη
La Casa de Papel: Η Úrsula Corberó, όπως είναι το πραγματικό όνομα της «Tokyo» από το «La Casa de Papel», συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Úrsula Corberó o είναι μια από τις πιο καυτές διάσημεςσε όλο τον κόσμο. Η μελαχρινή καλλονή ανέβασε τις μετοχές της μέσα από τη συμμετοχή της στην πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων ετών, το La Casa De Papel, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενη τη δυναμική πιστολέρο με κωδική ονομασία «Tokyo».

Η Ισπανίδα καλλονή που υποδύεται την «Tokyo» από το «La Casa de Papel», συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες της, που αφήνουν ελάχιστα πράγματα στη φαντασία.

Η 31χρονη ηθοποιός δημοσίευσε πριν λίγη ώρα μια γυμνή φωτογραφία από Μαδρίτη, ενώ πριν μία εβδομάδα, οι 20 πλέον εκατομμύρια followers της, τη «θαύμασαν» και πάλι σε αισθησιακές πόζες, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της. Στην φωτογραφία που απεικονίζει topless τη μελαχρινή σεξοβόμβα γυρνώντας πλάτη στους θαυμαστές της δείχνοντας το μικροσκοπικό στρινγκ που αναδεικνύει τα υπέροχα και πανέμορφα οπίσθιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Και ποιος δεν «ανάβει» όταν βλέπει την Tokyo στη σειρά, είτε την Corbero σε κάποια δημόσια εμφάνισή της. Η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους ακόλουθούς της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media με όλα τα νέα της, τουλάχιστον αυτά που θέλει να αποκαλύψει, ενώ συχνά πυκνά «ρίχνει» το Instagram με αισθησιακές φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments