Lifestyle

Νικολούλη Αγγελική: Στο MEGA θα συνεχίσει η γνωστή δημοσιογράφος

Νικολούλη Αγγελική: Στο MEGA θα συνεχίσει η γνωστή δημοσιογράφος
Νικολούλη Αγγελική: Η γνωστή δημοσιογράφος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον «μεγάλο κανάλι» και αναλαμβάνει εκπομπή έρευνας αν μη τι άλλο.

Νέος σταθμός για την καριέρα της Αγγελικής Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος παίρνει «μεταγραφή» για το MEGA, όπου θα συνεχίσει να ασχολείται με υποθέσεις που απασχολούν το πανελλήνιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Νικολούλη Αγγελική

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Νικολούλη Αγγελική

Νικολούλη Αγγελική: Από τις πρώτες στιγμές της εξιχνίασης της υπόθεσης ο σύζυγος της Καρολάιν

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να έχει πολλές εξελίξεις. Ο 32χρονος πιλότος ήταν εξαιρετικά πρόθυμος να συνεργαστεί με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και με τις αρχές για να βρεθούν οι δράστες. Ήδη σήμερα μεταφέρθηκε ξανά στην ΓΑΔΑ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για τον σύζυγο της Καρολάιν. Σήμερα δε προέκυψε ένα νέο στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι παλμοί που αυτό κατέγραψε δεν συμπίπτουν με την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν εισβάλει στο σπίτι οι ληστές.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την δύσκολη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι «σφίγγες». Αυτό που επισημαίνουν είναι ότι ο 32χρονος πιλότος δίνει αυτή την ώρα, μία συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων και ανατροπών.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει:

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη. Καταλαβαίνω ότι η έλλειψη στοιχείων μικρά μέσα αναπαράγουν ό,τι άσχετο ακούσουν αλλά εσείς που κάνετε τη δική σας έρευνα δεν είστε σε αυτήν την κατηγορία.

Κυρία Νικολούλη, σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία γιατί παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει την έρευνα, κάτι που κανείς μας δε θέλει. Ακόμα και σε αξιόπιστη εκπομπή όπως η δική σας. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε κακή κατάσταση για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments