Ελλάδα

Φολέγανδρος 30χρονος: Έφτασε στον Πειραιά – Οδηγείται στον Κορυδαλλό

Φολέγανδρος 30χρονος: Έφτασε στον Πειραιά – Οδηγείται στον Κορυδαλλό
Φολέγανδρος 30χρονος: Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, που σκότωσε την 26χρονη. Ο 30χρονος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς αποφασίστηκε η προφυλάκισή του από ανακριτή και εισαγγελέα. Η Φολέγανδρος είναι ανάστατη με το έγκλημα.

Να θυμίσουμε ότι έγινε γνωστό πως ο 30χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο κελί του.

Φολέγανδρος 30χρονος: Οδηγείται στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Κατά την άφιξη του καραβιού στον Πειραιά οι άνδρες των Αρχών φυγάδευσαν από το πλοίο τον 30χρονο για να αποφύγει το πλήθος, καθώς άλλη μέρα τον αποδοκίμαζαν. Μάλιστα οι υπόλοιποι επιβάτες του πλοίου περίμεναν μέχρι να αποχωρήσει ο 30χρονος για να αποβιβαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος, επικαλείται ψυχικό νόσημα και ζήτησε την Πέμπτη τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αίτημα που έγινε δεκτό από τον δικαστικό λειτουργό.

Φολέγανδρος 30χρονος: Τι λέει ο δικηγόρος του

Για τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για το άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο, μίλησε ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο 30χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού και από εκεί στο ψυχιατρείο. «Το ψυχιατρείο είναι τμήμα των φυλακών. Θα πάει στη φυλακή και από εκεί είναι λογικό να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πάει στον Κορυδαλλό, για να υπάρξει και αποτελεσματική φύλαξή του». Φολέγανδρος

Στην ερώτηση πώς θυμάται ο 30χρονος το μοιραίο βράδυ, ο δικηγόρος του είπε ότι «οι δυσκολίες που έχει λόγω της υποκείμενης ασθένειας, τον οδήγησαν στο να προσπαθεί να συνθέσει ο ίδιος τα κομμάτια της πραγματικότητας στο μυαλό του. Αυτό του έχει συμβεί και στο παρελθόν».

«Δεν έχουμε βρασμό ψυχής. Εμείς λέμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχασθενής. Είναι διαγνωσμένο το 2015 αυτό. Και υπήρξαν και άλλες διαγνώσεις και θεραπείες που ξεκίνησαν και διακόπηκαν. Δεν μπορώ να πω αν η ασθένειά του έπαιξε κάποιο ρόλο στο έγκλημα. Αυτό θα το πουν οι ειδικοί», κατέληξε ο κ. Βλάχος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments