Τεχνολογία

OnePlus Nord 2 5G: Κυκλοφόρησε και επισήμως και εντυπωσιάζει

OnePlus Nord 2 5G: Κυκλοφόρησε και επισήμως και εντυπωσιάζει
OnePlus Nord 2 5G: μόλις ανακοινώθηκε επίσημα και έχει εντυπωσιακές ικανότητες. Στα 399 ευρώ η τιμή του στην Ελλάδα.

Πριν το λανσάρισμα του OnePlus Nord, η OnePlus είχε διαπιστώσει ότι η αγορά ήταν διαιρεμένη. Από τη μια πλευρά, υπήρχαν ακριβά flagships με premium designs και ακόμη πιο premium τιμή. Από την άλλη, είχαμε budget συσκευές, με budget ποιότητα. Αλλά δεν υπήρχε εναλλακτική για όσους ήθελαν μια ενδιάμεση πρόταση.

Το OnePlus Nord, σύμφωνα με την OnePlus, είναι η συσκευή η οποία καλύπτει το κενό αυτό. Εντυπωσιακά specs, εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα και προσιτή τιμή, το κατέστησαν ως την επιλογή που όλοι ζητούσαν. Από την παρουσίαση του αρχικού μοντέλου και μετά, η OnePlus καλωσόρισε τέσσερα άλλα τηλέφωνα στο οικοσύστημα Nord. Τα Nord N10 5G, N100, N200 5G και Nord CE 5G. Όλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά το καθένα με την γρήγορη και smooth εμπειρία που θα ανέμενες από ένα OnePlus smartphone.

Η OnePlus όμως δεν επαναπαύτηκε. Αυτό είναι άλλωστε και το moto της, Never Settle. Έτσι δημιούργησε ένα ακόμη εντυπωσιακό τηλέφωνο.

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus Nord 2 χαρακτηριστικά

Ειδικότερα, η συσκευή περιλαμβάνει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, μια των 50MP Sony IMX 766 με f/1.88 aperture, μια των 119.7° ultra wide angle και έναν mono lens , όπως πληροφορούν από το techmaniacs.

Στο μπροστινό μέρος, ο χρήστης θα συναντήσει μια των 32MP selfie με Sony IMX615 αισθητήρα, ο μεγαλύτερος που έχει τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε OnePlus μπροστινή κάμερα, ικανή να σου προσφέρει όμορφες selfies από οποιαδήποτε γωνία. Και όλα αυτά, είναι μόνο το hardware. Το Nord 2 είναι αρκετά έξυπνο να ανησυχεί αυτό για τα μικρά πράγματα, χάρη στην εξαιρετική AI του, ώστε να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Και αυτό ακούει στην ονομασία OnePlus Nord 2.

To  OnePlus Nord 2 5G αποτελεί τη νέα πρόταση της OnePlus η οποία ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά. Έρχεται με εξαιρετικές κάμερες για την τιμή στην οποία θα γίνει διαθέσιμο, γρήγορη φόρτιση Warp Charge 65 και φυσικά 4.500 mAh μπαταρία

Το OnePlus Nord 2 στο εσωτερικό του διαθέτει τον Mediatek Dimensity 1200 και 90Hz Fluid AMOLED οθόνη. Η οθόνη του, είναι επίσης εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά όπως AI Color Boost, το οποίο υπόσχεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το χρώμα. Δεν απουσιάζει το AI Resolution Boost, το οποίο προβαίνει σε upscale του περιεχομένου από εφαρμογές όπως το Youtube σε HD ανάλυση.

Τέλος, το Nord 2 έρχεται προεγκατεστημένο με το λειτουργικό OxygenOS 11.3, είναι απαλλαγμένο από bloatware και εξοπλίζεται με κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως Dark Mode, Zen Mode και πλήθος always on display modes. Η συσκευή καταφθάνει σε τρεις χρωματικές εκδόσεις, ενώ δεν απουσιάζει και ένα ζευγάρι στερεοφωνικών ηχείων. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τα 399 ευρώ για την έκδοση των 6/128GB.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments