Πολιτική

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μια δήλωση που έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία, έφερε την αντίδραση του Ρουβίκωνα, ο οποίος έγραψε συνθήματα στο γραφείο του.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή (23.07.2021), μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου και έγραψαν στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου μένει.

«Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο. Όμως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Μας λέγανε κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας», είχε δηλώσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Το βίντεο που ανέβασε ο Ρουβίκωνας στο indymedia, φαίνονται τα μέλη του να φτάνουν στην πολυκατοικία όπου μένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Το βίντεο έχει blur για να μη φαίνονται τα πρόσωπα, ξεθολώνει όμως τη στιγμή που ένα μέλος του Ρουβίκωνα βάζει τον κωδικό ασφαλείας για να ανοίξει δυο  πόρτες, πριν φτάσουν στο σημείο όπου έγραψαν: «Μπάμπη, ξεφτίλα, μισθοφόρε».

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ποιος είναι

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι Έλληνας δημοσιογράφος και βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Γεννήθηκε στις Τρεις Γέφυρες το 1954. Μεγάλωσε στις συνοικίες της Αλεξάνδρα και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Παρίσι (Πανεπιστήμιο Paris Nanterre). Πήρε το πρώτο μεταπτυχιακό του από το ίδιο Πανεπιστήμιο στην ειδικότητα «Χρήμα και Χρηματοοικονομική» και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ιστορία. Μπάμπης Παπαδημητρίου

Εργάστηκε στον τουρισμό και στην Εμπορική Τράπεζα αρχικώς, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε στην ομάδα συμβούλων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας του καθηγητή Κωστή Βαΐτσου (1982-1985). Συμμετείχε στο Γραφείο Τύπου του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κώστα Σημίτη (1985 και 1987). Στη δημοσιογραφία μπήκε με την ευκαιρία της συνεργασίας του στη δημιουργία του ένθετου Οικονομικού φύλλου της εφημερίδας «Η Καθημερινή», όταν αποκτήθηκε από τον Αριστείδη Αλαφούζο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments