Ελλάδα

Θήβα: Εκτέλεσαν 45χρονο με επτά σφαίρες

Θήβα: Εκτέλεσαν 45χρονο με επτά σφαίρες
Θήβα: Σοκαριστικό περιστατικό τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δολοφονική επίθεση σε βάρος ενός 45χρονου έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θήβα. Δύο περιστατικά που ευτυχώς δεν οδήγησαν σε θανάτους αλλά αφορούσαν οπλισμένους δράστες σημειώθηκαν πρόσφατα σε Αγίους Θεοδώρους και Πύργο Ηλείας.

Θήβα: Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος πλησίασε έναν 45χρονο άνδρα και άρχισε να τον πυροβολεί έξω από το σπίτι του. Ο δράστης έριξε τουλάχιστον επτά σφαίρες, γαζώνοντας τον άτυχο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με το permissos.gr, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκτελεστή.

Πύργος Ηλείας: Aπόπειρα ανθρωποκτονίας από έναν εργάτη γης

Aπόπειρα ανθρωποκτονίας από έναν εργάτη γης προς συνάδελφο του σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15.07.2021) στον Πύργο Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» το επεισόδιο σημειώθηκε ύστερα από λογομαχία – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – που είχε 38χρονος εργάτης από την Αχαΐα (Πύργος) και ο 43χρονος επιστάτης του από την Μεσσηνία, οι οποίοι εργάζονταν σε καλλιέργειες καρπουζιού στη Γαστούνη. Άγιοι Θεόδωροι

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία του 43χρονου, μετά το τέλος της εργασίας τους, ο 38χρονος τον περίμενε στις Κολιρέικες Παράγκες και τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο του μέχρι και το Επιτάλιο όπου αφού πλεύρισε το όχημα του Μεσσήνιου επιστάτη, ξεκίνησε να πυροβολεί μάλλον με πιστόλι χωρίς ευτυχώς κάποια σφαίρα να πετύχει τον ίδιο ή το όχημά του. Ο 43χρονος αν και σοκαρισμένος κατάφερε να αποφύγει τους πυροβολισμούς και κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον δράστη που μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό στους Αγίους Θεοδώρους

Χώρος ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν και οι Άγιοι Θεόδωροι, όπου δύο οπλισμένοι άνδρες επιχείρησαν να ληστέψουν έναν νεαρό στον Προαστιακό, ενώ το ευτυχές είναι πως από το περιστατικό, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, οι δύο άνδρες, προσπάθησαν με την κατοχή όπλων, να ληστέψουν έναν νεαρό. Ο νεαρός άνδρας αντιστάθηκε σθεναρά, βάζοντας τις φωνές και έτσι έγινε αντιληπτός. Οι δυο άνδρες τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σταθμού και ταμπουρώθηκαν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη, όπου έπειτα από προσεκτικό χειρισμό, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο άνδρες και να τους συλλάβουν. Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα που δέχτηκε την επίθεση. Αρχικά τρία άτομα διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς έφυγε ενώ οι άλλοι δύο έμειναν στο σημείο οπλισμένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments