Τεχνολογία

Facebook Messenger: Νέα δυνατότητα προστίθεται στην εφαρμογή

Facebook Messenger: Νέα δυνατότητα προστίθεται στην εφαρμογή
Facebook Messenger: Μετά τα soundmojis το Messenger αποκτά μία καινούρια δυνατότητα.

Προσφάτως το Facebook παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό για το Messenger τα Soundmojis για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και τώρα κυκλοφορεί μία νέα δυνατότητα αναζήτησης ενός emoji.

Facebook Messenger: Πως λειτουργεί η αναζήτηση emoji

Το Messenger πλέον έχει μια νέα γραμμή αναζήτησης για emoji, όπου επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν εύκολα την κατάλληλη αντίδραση που επιθυμούν στις συνομιλίες του. Η γραμμή αναζήτησης εμφανίζεται όταν πατάτε παρατεταμένα μια συνομιλία στο Messenger και μετά αγγίζετε το σύμβολο +.

Παράλληλα, υπάρχει μια άλλη νέα δυνατότητα που εμφανίζει τις πιο πρόσφατες αντιδράσεις σας. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι πρόσφατες αντιδράσεις και η γραμμή αναζήτησης emoji κυκλοφορούν παγκοσμίως για όλους τους χρήστες. Τέλος, το Messenger έχει δημιουργήσει ένα νέο θέμα συνομιλίας για τους φίλους της ταινίας Space Jam του 1996 και το sequel που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το θέμα συνομιλίας Space Jam έχει τον Bugs Bunny στο background και μια μπάλα ως το προεπιλεγμένο emoji συνομιλίας.

Facebook Messenger: Μπορεί να καταγράψει τι λέτε εκτός και εντός της εφαρμογής χωρίς την άδειά σας

Η εφαρμογή της Facebook, Messenger, έχει κατέβει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο φορές, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί και να ρωτήσει για τους νέους κανονισμούς του τεχνολογικού κολοσσού. Η εφαρμογή messenger μπορεί να αλλάξει σύνδεση δικτύου αυτόνομα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το Wi-Fi χωρίς να ειδοποιεί το χρήστη, να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να ζητήσει από τους χρήστες την άδεια τους, καθώς αυτές οι κλήσεις μπορεί να κοστίζουν χρήματα. Έχει την άδεια να στέλνει μηνύματα σε οποιοδήποτε αριθμό χωρίς να ζητά άδεια από τον χρήστη.

Facebook Messenger

Η εφαρμογή Facebook Messenger μπορεί να καταγράψει τι λέτε εκτός και εντός της εφαρμογής χωρίς την άδειά σας ή οποιαδήποτε επιβεβαίωση, να ενεργοποιήσει την κάμερα του τηλεφώνου και να κάνει λήψη φωτογραφιών και βίντεο ανά πάσα στιγμή χωρίς να σας ζητήσει άδεια. Μπορεί να ψάξει στις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σας και να μοιράσει τα δεδομένα αυτά με 3 party. Επίσης έχει την δυνατότητα να διαβάσει τις επαφές του τηλεφώνου

Μπορεί επίσης να δει με ποιες επαφές επικοινωνείτε περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων και των email. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να μοιράσει με άλλες εταιρείες αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συναίνεσή σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments