Video

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζουν για τη σχέση τους

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζουν για τη σχέση τους
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι δύο παίκτες αποκάλυψαν πως δεν έχουν σχέση και δηλώνουν πλέον ελεύθεροι.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσαν συνέντευξη στη «Δημόσια Κατακραυγή» με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο Youtuber, φυσικά, ρώτησε τους δύο παίκτες του Survivor για το ποια είναι στ’ αλήθεια η μεταξύ τους σχέση και οι ίδιοι προχώρησαν σ’ ένα ξεκαθάρισμα…

«Φίλοι φίλοι φίλοι! Τι με κοιτάζεις έτσι;» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε: «Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του».

Ο Σάκης Κατσούλης είπε από την πλευρά του: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments