Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένους φίλους

Έλλη Κοκκίνου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένους φίλους
Έλλη Κοκκίνου: Η δημοφιλής και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια γιόρτασε την Παρασκευή τα γενέθλια της παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πάντοτε εκτυφλωτική Έλλη Κοκκίνου γιόρτασε την Παρασκευή που μας πέρασε τα γενέθλιά της με την συντροφιά αγαπημένων της προσώπων.

Έλλη Κοκκίνου: Η παρέα και η φωτογραφία για τους θαυμαστές της

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της ήταν οι καλοί της φίλοι Μάνος Μαγιάτης και Δέσποινα Καμπούρη, ο Λούκας Γιώρκας με τον οποίο αυτό το καλοκαίρι συνεργάζονται, ο Γιώργος Λιβάνης και πολλοί άλλοι.

Όσο για την ηλικία της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συμπλήρωσε 51 έτη ζωής.

Μάλιστα, η ίδια φρόντισε να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές με τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την τούρτα των γενεθλίων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την Έλλη Κοκκίνου σε όμορφες στιγμές. Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Έλλη Κοκκίνου (γεν. 24 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Στις 14 Μαρτίου του 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27. Έλλη Κοκκίνου

2002-2004

Το 2002, η Κοκκίνου έφυγε από το δυναμικό της Sony Music και μετακόμισε στην εταιρία της Heaven Music. Από τότε ξεκίνησε η συνεργασία της με το συνθέτη και παραγωγό Φοίβο. Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν το τρίτο άλμπουμ της με τίτλο Στο σόκκινο που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2003 και αποτελείται από δεκατρία καινούργια τραγούδια σε μουσική και στίχους του Φοίβου, εκτός από τα τραγούδια «Είμαι Καλά» και «Θέλω τόσα να σου πω» όπου τους στίχους έγραψε η Ναταλία Γερμανού και τα «Φίλα με» και «Χαρταετός» όπου τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Πολύ σύντομα κέρδισε χρυσή διάκριση και ξεπερνώντας τις 40.000 πωλήσεις έφτασε τη πλατινένια.

Το 2004, η Κοκκίνου και ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Το Gucci των Masai», το οποίο βρισκόταν στο Top-10 των καλύτερων τραγουδιών. Μετά από αυτή της την επιτυχία, η Sony Music κυκλοφόρησε ένα Best Of Cd με τις καλύτερες επιτυχίες της με τίτλο Παραδίνομαι. Μετά από αυτή τη πλατινένια της επιτυχία, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς επανακυκλοφόρησε το άλμπουμ Στο κόκκινο με τίτλο Στο κόκκινο: Platinum edition, το οποίο περιείχε όλα τα προηγούμενα τραγούδια του δίσκου μαζί με 4 καινούργια και ένα ντουέτο με τον Γιώργο Τσαλίκη, καθώς και ένα DVD. Μαζί με την επανακυκλοφόρηση, το άλμπουμ της κατάφερε να γίνει δυο φορές πλατινένιο μαζί με τις πρώτες πωλήσεις, αγγίζοντας τις 80.000 πωλήσεις. Στις 14 Απριλίου του 2005 βραβεύτηκε ως Καλύτερη Διεθνή Πρωτοεμφανιζόμενη Τραγουδίστρια (Best New International Artist) στη Τουρκία για το άλμπουμ της, Στο Κόκκινο.

2005-2006

Το Νοέμβριο του 2005 κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ της με τίτλο Sex, το οποίο έγινε χρυσό ξεπερνώντας τις 20.000 πωλήσεις και αποτελείται από έντεκα καινούργια τραγούδια και ένα outro. Στη πορεία κέρδισε κι αυτό πλατινένια διάκριση και στις 16 Νοεμβρίου του 2006 επανακυκλοφόρησε με τίτλο Κι Άλλο… Platinum Edition, όπου κι αυτό περιείχε τα προηγούμενα τραγούδια του δίσκου μαζί με τρία καινούργια και ένα ντουέτο μαζί με τον Θάνο Πετρέλη, καθώς και ένα DVD.

Μαζί με την επανακυκλοφόρηση, και αυτό το άλμπουμ έγινε πλατινένιο φτάνοντας τις 40.000 πωλήσεις συνολικά και μάλιστα εμπεριέχει και τη γαλλική έκδοση του «Sex» όπου παρουσίασε για πρώτη φορά στα Mad Video Music Awards 2006. Εμφανίστηκε, επίσης, στον πρώτο κύκλο της κωμικής σειράς του Mega, Το Κόκκινο Δωμάτιο, στο 17ο επεισόδιο («Η Ντίβα» / Α’ Προβολή: 09/02/2006) υποδυόμενη την Ελίνα Αλιέντη, μια Ελληνίδα τραγουδίστρια του εξωτερικού που επέστρεψε στην Ελλάδα για τον νέο της δίσκο, κυνηγημένη από έναν άγνωστο αλλά ματαιόδοξο δολοφόνο. Έλλη Κοκκίνου

2010-2021

Στις 26 Οκτωβρίου του 2010 ανακοινώθηκε επίσημα από το τηλεοπτικό κανάλι Alpha ο ρόλος της ως κριτής στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής Greek Idol, το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011.

Στις 09 Δεκεμβρίου του 2011 κυκλοφόρησε το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο Τα γενέθλια μου, το οποίο έγινε δύο φορές πλατινένιο φτάνοντας τις 25.000 πωλήσεις και αποτελείται από έντεκα τραγούδια.

Τον Μάρτιο του 2017 ανακοινώθηκε ότι η Κοκκίνου θα βρίσκεται στη κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων, Your Face Sounds Familiar, το οποίο προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2021 κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Τι Έχω Τραβήξει», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, μαζί με βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το Φεβρουάριο του 2021 κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο: Τα συναισθήματα μου και περιέχει δέκα τραγούδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments