Πολιτική

Τσίπρας: Στην Μυτιλίνη για συνάντηση με τοπικούς φορείς

Τσίπρας: Στην Μυτιλίνη για συνάντηση με τοπικούς φορείς
Τσίπρας: Στην Μυτιλήνη ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και να συζητήσει για τα θέματα που τους απασχολούν

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με συλλόγους αλιέων στη Σκάλα Καλλονής και θα επισκεφθεί τον Αγροτικό – Ελαιουργικό Συνεταιρισμό στη Στύψη και το Τυροκομείο Μυστακέλλη στο Μανταμάδο.

Το απόγευμα θα πάρει μέρος σε σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους επαγγελματικούς φορείς του νησιού, με τη συμμετοχή και του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και των δημάρχων του νησιού.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

11:00 Συνάντηση με Συλλόγους Αλιέων, στη Σκάλα Καλλονής

12:00 Επίσκεψη στον Αγροτικό – Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης

13:00 Επίσκεψη σε τυροκομική μονάδα στο Μανταμάδο

18:00 Σύσκεψη με τους φορείς του νησιού με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και των δημάρχων της Λέσβου, στην έδρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Τσίπρας

Τσίπρας Μύκονος: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε βιαστική την απόφαση επιβολής lockdown στο νησί σε τουριστική περίοδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία προγραμματισμένη επίσκεψη στο νησί των ανέμων. Να θυμίσουμε ότι η Μύκονος βρίσκεται σε καθεστώς lockdown και απαγόρευσης κυκλοφορίας, λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ανόδου των κρουσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον τουρισμό και στη Μύκονο τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης αλλά και αναζήτηση λύσεων προκειμένου να μην χαθεί και δεύτερη χρονιά στον τουρισμό βρέθηκαν στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων του νησιού.

«Πρέπει να γίνει πολύ σοβαρή προσπάθεια αποκατάστασης στη δημόσια εικόνα της χώρας και της Μυκόνου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε βιαστική την απόφαση της κυβέρνησης για μίνι lockdown, μια απόφαση που ελήφθη χωρίς διαβούλευση ή ενημέρωση των φορέων του νησιού. Το καλύτερο, όπως εξήγησε, είναι να προλαμβάνεις καταστάσεις παρά να έρχεσαι μετά με αποφάσεις που έχουν έναν κατασταλτικό χαρακτήρα. Επεσήμανε όμως ότι έστω και τώρα πρέπει να αναδείξουμε τις λύσεις ώστε να αποφευχθούν οι πολύ αρνητικές επιπτώσεις από το lockdown. Έστω και τώρα όπως υπογράμμισε πρέπει να αποφύγουμε την παράτασή του.

«Πρέπει να γίνει πολύ σοβαρή προσπάθεια αποκατάστασης στη δημόσια εικόνα της χώρας και της Μυκόνου» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιας θετικής καμπάνιας που αναδεικνύουν ότι τα νησιά και η χώρα είναι ασφαλής προορισμός. «Δεν είναι η Ελλάδα και τα νησιά μη ασφαλής υγειονομικός προορισμός. Σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας δεν υστερούμε», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments