Ελλάδα

Σταμάτα: Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τη φωτιά

Σταμάτα: Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τη φωτιά
Σταμάτα: Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς ήταν 25χρονος, ο οποίος είχε μαζί του ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο βρέθηκε εύφλεκτο υλικό.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Σταμάτα Αττικής, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες που έχουν φτάσει μέχρι τις αυλές των σπιτιών, ενώ κάποια σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες στον Διόνυσο και τη Ροδόπολη, όπου κατευθύνθηκε η φωτιά.

Ήδη οι κάτοικοι έχουν ειδοποιηθεί από το 112 και έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Παρόλα αυτά οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 4 υπόπτων για την φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Σταμάτα και επεκτάθηκε ύστερα στη Ροδόπολη.

Σύλληψη 4 υπόπτων για τη φωτιά

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων, για τη φωτιά που ξέσπασε στη Σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε Ροδόπολη και Διόνυσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς ήταν 25χρονος, ο οποίος είχε μαζί του ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο βρέθηκε εύφλεκτο υλικό. Ο άνδρας κρατείται στο Α.Τ. Διονύσου.

Ειδοποίηση μέσω του 122

Στους κατοίκους εστάλη μήνυμα από το 112, καλώντας όσους βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή της Σταμάτας και της Ροδόπολης να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Επίσης, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Φωτιά στη Σταμάτα

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.»

Διακοπή κυκλοφορίας από την ΕΛΑΣ λόγω της φωτιάς

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω της πυρκαγιάς, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία: Στην οδό Μακαρίου, από τη λεωφόρο Δροσιάς – Σταμάτας, στην οδό Αγίου Ιωάννου, από την Κωνσταντινουπόλεως, στην οδό Αλωνίων και στη λεωφ. Ροδοπόλεως, στη συμβολή τους με την λεωφ. Δροσιάς – Σταμάτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments