Lifestyle

Παρασκευή Κερασιώτη: Έριξε το instagram με την topless εμφάνισή της

Παρασκευή Κερασιώτη: Έριξε το instagram με την topless εμφάνισή της
Παρασκευή Κερασιώτη: Έριξε το instagram με την topless εμφάνισή της και αναστάτωσε τους ακόλουθούς της στα social media.

Η Παρασκευή Kερασιώτη η οποία έγινε γνωστή από το GNTM δημοσίευσε topless φώτο της και έριξε το instagram της. Την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM. Η Παρασκευή Κερασιώτη τα κατάφερε περίφημα στο ριάλιτι μοντέλων, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, αλλά και πολύ κοντά στην πρώτη θέση.

Η νεαρή εργάζεται σε κατάστημα εστίασης στο νησί της Μυκόνου και κάποιοι έσπευσαν να αναφέρουν πως η Παρασκευή εγκαταλείπει το μόντελινγκ, κάτι το οποίο και δεν ισχύει, όπως παραδέχτηκε η ίδια. «Δουλεύω στη Μύκονο. Εργάζομαι σε ένα μαγαζί, λόγω της κατάστασης του κωρονοϊού. Μόνο με το μόντελινγκ, η κατάσταση δεν βγαίνει. Η μεγάλη μου αγάπη και λατρεία όμως είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να μπορέσω να βγάλω τα πράγματα πέρα», ανέφερε.

Παρασκευή Κερασιώτη: «Να βοηθήσω τον εαυτό μου»

Και τόνισε: «Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου».

H Παρασκευή σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά της, πόσταρε φωτογραφία της από την παραλία και ποζάρει topless.

Παρασκευή Κερασιώτη
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments