Ελλάδα

Βόλος: Τραγικό τέλος για τον 31χρονο

Βόλος: Τραγικό τέλος για τον 31χρονο
Βόλος: Δυστυχώς η εξαφάνιση του 31χρονου στον Βόλο εξιχνιάστηκε με τον πιο τραγικό επίλογο , καθώς βρέθηκε νεκρός και επιβεβαιώθηοοε το χειρότερο σενάριο.

Βόλος: Νεκρός λίγο μετά τις 9:00 το πρωί εντοπίστηκε από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης κάτοικος Θεσσαλονίκης, που αγνοούνταν τις τελευταίες ημέρες κι εθεάθη στις 21 Ιουλίου κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός στον Βόλο, βρέθηκε νεκρός, κοντά στο σημείο όπου είχε στήσει την σκηνή του στην Γορίτσα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε αποσύνθεση. Το σημείο που βρέθηκε δείχνουν ότι έπεσε ή πήδηξε από τα βράχια. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική που ήδη βρίσκονται στο σημείο, ενώ σήμερα αναμένονται και οι γονείς του άτυχου νέου στο Βόλο από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος από τη Θεσσαλονίκη είχε φύγει πριν από ένα μήνα από το σπίτι του για να κάνει ελεύθερη κατασκήνωση και είχε βρεθεί στον λόφο της Γορίτσας στον Βόλο. Όμως εδώ και αρκετές μέρες έχουν χαθεί τα ίχνη του. Η εθελοντική ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στον Βόλο ξεκίνησε τις έρευνες στην περιοχή αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση του 31χρονου από την οικογένεια του.

Βρέθηκε η σκηνή και αντικείμενά του

Τελικά χθες, Τετάρτη 28/07, κατάφεραν να ανακαλύψουν τη σκηνή που χρησιμοποίησε, όπως και κάποια προσωπικά του αντικείμενα, όμως ο ίδιος είναι ακόμα άφαντος. Ο κος Βασίλης Ηλιόπουλος, με την ομάδα του ανακάλυψαν τα αντικείμενα του 31χρονου και ανέφερε πως «καταφέραμε και βρήκαμε στο λόφο της Γορίτσας τη σκηνή που ανήκει στον νεαρό αγνοούμενο. Μέσα σε αυτήν βρήκαμε και ένα σακίδιο του, την ταυτότητα του αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα. Βρήκαμε και λίγα ρούχα του, πολλά από αυτά ήταν έξω από τη σκηνή του. Δεν ξέρουμε αν τα άφησε ο ίδιος όπως όπως ή τα έβγαλαν έξω τα σκυλιά που έχει η περιοχή. Πάντως από τα στοιχεία φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει φύγει από τη σκηνή του εδώ και αρκετές μέρες».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίστηκαν και σήμερα, τόσο από την εθελοντική ομάδα, όσο και από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εντέλει ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός. Βόλος

Το χρονικό της εξαφάνισης στον Βόλο

Ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη  , συνέχισε στο Αμύνταιο Φλώρινας και κατέληξε στο Βόλο, όπου κατασκήνωσε τελικά στο λόφο της Γορίτσας με μία μπλε σκηνή. Βόλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments