Ελλάδα

Μπιμπίλας: Έρχονται εξελίξεις τον Σεπτέμβριο

Μπιμπίλας: Έρχονται εξελίξεις τον Σεπτέμβριο
Μπιμπίλας: Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών μίλησε σχετικά με την πρόσφατη σύλληψη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Μπιμπίλας: Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών μίλησε σχετικά με την πρόσφατη σύλληψη του Πέτρου Φιλιππίδη.

O Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε να μιλήσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποίος προφυλακίστηκε αυτή την βδομάδα μετά από απόφαση του δικαστή και του εισαγγελέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε ότι θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Όπως είπε η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από τον ΣΕΗ σαν μία ηθική κίνηση, ενώ τις εξελίξεις τις τοποθέτησε χρονικά για τον Σεπτέμβριο.

«Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει»

«Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της απρόσκοπτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο αθωότητας με το μέρος του. Ασφαλώς και πρέπει να καταδικάσουμε κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά δεν μπορούμε να ρίξουμε τις ευθύνες σε άλλους μόνο, όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι» τόνισε αρχικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως είπε «όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για το κακό χάλι που υπάρχει στο θέατρο και αν δεν αλλάξει, θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Πρέπει να αλλάξει όλος ο κόσμος του θεάτρου και να δώσει μήνυμα στην υπόλοιπη κοινωνία».

Μάλιστα, δήλωσε δικαιωμένος και για τον ίδιο αλλά και για το ΣΕΗ, σχετικά με τον τρόπο που έγινε ο χειρισμός των υποθέσεων.

«Υπάρχουν ταμπού»

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πράγματα, που γνωρίζουν πράγματα και περιστατικά και τα λένε μόνο σε εμάς και δεν έρχονται να τα καταθέσουν. Αυτοί δεν βοηθούν το έργο της δικαιοσύνης» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς πολλοί φοβούνται να καταθέσουν και να μιλήσουν γι’ αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό, προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Θα περιμένετε γιατί το πειθαρχικό συνεχίζει τις εργασίες του. Η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από το Σώμα, σαν μια ηθική κίνηση. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει, πρέπει να περιμένουμε το αν θα έρθουν άλλοι άνθρωποι στο πειθαρχικό συμβούλιο» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments