Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Παρέλαση στα Ελληνικά νησιά

Ιωάννα Τούνη: Παρέλαση στα Ελληνικά νησιά
Ιωάννα Τούνη: Παρέλαση στα Ελληνικά νησιά κάνει η πανέμορφη Ιωάννα και κολάζει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Σε ένα ιδιότυπο θερινό οδοιπορικό ανά την Ελλάδα (και όχι μόνο) έχει επιδοθεί η influencer της καρδιάς μας, η Ιωάννα Τούνη.

Και πού δεν έχει πάει αυτό το κορίτσι φέτος; Ρόδο, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Νάξο και φυσικά…Μύκονο. Το καλοκαίρι συνεχίζεται και μάλλον έχουμε να δούμε αρκετές ομορφιές ακόμη. Της Ελλάδας και της Ιωάννας, βεβαίως.

Αυτή την φορά, τα χνάρια της την οδήγησαν στην πανέμορφη Πύλο της Μεσσηνίας, όπου ποζάρει όλο χάρη με ένα από τα γνωστά super sexy μαγιό της. Η φωτογράφος της δεν ήταν άλλη από την κολλητή της, την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Γράφει η Ιωάννα στην ανάρτηση:

«Παιδιά η κατάσταση είναι σοβαρή. Αφήστε σχόλιο για το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ σας αρέσει αυτή η φωτογραφία παρακαλώ, να ενθαρρύνουμε τον φωτογράφο μας»

Και η Δήμητρα δεν έχασε καιρό. Απάντησε το εξής:

«Θα σας τα πω εγώ .. για να βγάλει αυτή τη λήψη ο φωτογράφος σίγουρα τον βασάνισε ! **Τουλάχιστον έτσι έκανε σε εμένα !!!! Όποτε εγώ : Μπράβο φωτογράφε αλλά και τι μοντέλο είχες»

Η Ιωάννα Τούνη έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks». Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις.

Η Ιωάννα Τούνη έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks».

svg%3EΈχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας.

svg%3EΗ Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, ενώ είναι από τις πιο ενεργές Ελληνίδες στο  Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments