Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια
Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του εγχώριου star system, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάνης τραβούν χωριστούς δρόμους, μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμικού.

Μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Μάλιστα, έκαναν την πρώτη, κοινή δήλωσή τους, μιλώντας στην Espresso. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του ερμηνευτή και της παρουσιάστρια στην εφημερίδα για τον χωρισμό τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά στην Σαμοθράκη , ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα για το τέλος της σχέσης τους, αφού οι φωτογραφικοί φακοί είχαν να απαθανατίσουν το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια έξοδό του εδώ και σχεδόν έναν χρόνο και τώρα με την κοινή δήλωσή τους επιβεβαιώθηκαν οι όποιες φήμες υπήρχαν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments